Alev Alev Dizisinde Çelebiden Ozana Büyük Hamle! Ozan Şimdi Ne Yapacak?

Alev Alev Dizisinde Çelebiden Ozana Büyük Hamle! Ozan Şimdi Ne Yapacak?

Alev Alev dizisinde dün akşam yayınlanan bölümde ilginç bir şey oldu. Alev Alev'in Ozan'ı zor anlar geçirdi. Bu hamle kimden geldi ne oldu merak konusu oldu. Ozan'ın evleri satıldı peki Ozan şimdi ne yapacak?

Show TV’de perşembe günleri seyircilerinin ekranları başına gelen Alev Alev dizisinde Ozan beklemediği bir olay yaşadı. Bölümün final kısmında evlerinin satıldığını duymak zorunda kaldığını öğrenen Ozan büyük bir şok yaşadı. Peki bunların hepsi Çelebinin hamlesi miydi? Haberin detayları ve tüm bilgiler.

Ozan'ın Zor Anları!

Dün akşam yayınlanan bölümde tekrardan büyük olaylar gerçekleşti. Cemrenin eski kocası olan Çelebi herkese saldırmaya başladı. Bunun sonucunda Ozan’ı gözüne kestiren Çelebi hamlelerini eksik etmedi. Amcasından geçtiğimiz bölümlerde büyük bir para meblağsı alan Ozan geri ödeyemediği için davalık edildi. Bunun karşısında zor durumda kalan Ozan hapis cezasından kurtularak para cezası şeklinde borcunu en kısa sürede ödeyeceğini belirtti. Yaklaşık olarak 100.000 TL’yi geçen borcunu nasıl ödeyeceğini bilmeyen Ozan çaresiz kalmıştı. Ardından bu zor durum karşısında oğlunun durumunu duyan ve kurtarmaya çalışan Seher kendi evini satma kararı aldı. Çelebi, Seherin evi sattığını duyunca satın almaya kalktı ve üstlerine değişik planlar kurdu. Bu durumdan sonra haberi olan Ozan ve Cemre neye uğradıklarına şaşırırken ilerleyen zamanlarda neler yapabileceklerini bile bilmiyorlardı.

Alev Alev Dizisi Konusu Nedir?

Dizimizin konusu üç farklı dünyada yaşayan kadının bir araya gelmesiyle başlar. Karşılarına bir anda çıkan yangın sonucu daha yakından tanışmaya başlarlar. Kendilerinin özgürlükleri için her türlü belaya katlanmak zorunda kalan Cemre, Rüya ve Çiçek birbirlerine kenetlenmekten başka bir çözüm yolu bulamaz.

Alev Alev Dizisi Oyuncuları Kimler?

Show TV’de yayınlanmakta olan ve seyircilerin oldukça fazla ilgisini çeken dizide yer alan karakterlerimiz şu şekilde yer almakta; Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Zuhal Olcay, Cihangir Ceyhan, Toprak Can Adıgüzel, Cem Sürgit, Yiğit Sertdemir ve Kayra Orta gibi birçok popüler oyuncuyu bünyesinde barındırmaktadır.