Alef Dizisinin Yayın Tarihi ve Oyuncu Kadrosu Açıklandı! Alef Dizisine Tane Ölmez Dahil Oldu!

Alef Dizisinin Yayın Tarihi ve Oyuncu Kadrosu Açıklandı! Alef Dizisine Tane Ölmez Dahil Oldu!

Taner Ölmez, Mucize Doktor finalinden sonra uzun zamandır ekranda yoktu. Başarılı oyuncunun yeni bir dizi projesiyle tekrar ekranlarda olacağı öğrenildi. Taner Ölmez hangi dizide oynayacak?

Başrolünü Aybüke Pusat ile paylaşacağı dizi için hazırlıklar tamamlanıyor. Dizi nerede yayınlanacak?

Mucize Doktor dizisiyle önemli bir karaktere hayat veren Taner Ölmez, önümüzdeki haftalarda yeni dizide ekrana gelecek. Üstelik dijital platformda yayınlanması bekleniyor. Peki başarılı oyuncu hangi dizide oynayacak? Kendisini Medcezir'de yaptığı çıkıştan sonra Mucize Doktor gibi önemli bir yapımdan tanıyoruz. Uzun süre ekranlardan uzak kalması bekleniyordu ancak kendisi oyunculuğa hızlı bir dönüş yapacak. Yaz aylarında evlenen ünlü oyuncu, kariyerine ara vereceğine yönelik mesajlar vermişti.

Taner Ölmez Alef Dizisinde!

Alef dizisi 2. sezon çekimleri yakında başlıyor. Dizinin başrolünde Taner Ölmez ile beraber Aybüke Pusat oynayacak. İki oyuncunun beraber oynayacağını duyan hayranları heyecanla dizinin yayınlanmasını bekliyor. Şu an için iki oyuncu da okuma çalışması yaparak diziye hazırlanıyor. Dolayısıyla çekimlerin başlamasına az bir süre kaldı diyebiliriz.

Alef Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Dizinin yayın tarihine ilişkin kesin bir tarih paylaşılmadı. Tek bilinen oyuncuların hazırlandığı ve projenin dijital içerik platformlarından birinde yayınlanacağı. İkinci sezonda nasıl bir konu ile izleyici karşısına çıkacaklarını göreceğiz. Taner Ölmez'in Ali Vefa karakterinden sonra çok daha farklı bir tipleme ile ekranda olacağı kesinleşti.