Aldatmak Dizisiyle Yeni Bir Adım Atacak! Vahide Perçin'in Başrol Karakteri Çok Konuşuldu!

Aldatmak Dizisiyle Yeni Bir Adım Atacak! Vahide Perçin'in Başrol Karakteri Çok Konuşuldu!

Aldatmak dizisi hakkında neler biliyorsunuz? Güzide Yenersoy karakteri ile büyük fark yaratan Vahide Perçin, farkını ortaya koyacak. Detaylarıyla birlikte sizlere merak edilenleri aktaracağız. ATV dizisindeki güncel durum da farkını ortaya koyacak.

Aldatmak dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öte yandan diziye dair çeşitli ifadelere yer veriliyor. Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Aldatmak dizisinde Vahide Perçin de oynamakta.

Karakteri Büyük Dikkat Çekti!

Vahide Perçin'in Güzide karakteri farkını ortaya koyuyor. Sevilen oyuncunun hayat verdiği karakterin hikayesi de büyük dikkat çekti. ATV resmi sitesinde yer alan bilgi doğrultusunda izleyiciler bu hikayeden etkilenmişe benziyor. Peki ya Güzide Yenersoy hakkında tam olarak neler biliyoruz?

Güzide Yenersoy Kimdir?

Güzide, ailesine düşkün ancak yer yer mesafeli ve soğuk olabilen, bastığı yeri titreten, katı, kuralcı, doğrularından asla sapmayan bir aile mahkemesi hakimidir. Adliyedeki otoritesini evde de sürdürmektedir. Otuz yıldır Tarık'la evli olan, ailesine karşı hemen hiçbir konuda taviz vermeyen, doğru yolu kendisinin bildiğine inanan Güzide'nin Oylum ve Ozan adında iki çocuğu vardır. Ailesi ve hayatıyla ilgili doğru bildiğini zannettiği tüm gerçekler, tek bir tesadüfle yerle bir olacaktır.