Akrep Dizisine Mafya Lideri Ahmet Karadağ Katıldı! Ahmet Karadağ Kimdir?

Başarılı kadrosuna sahip olan Akrep dizisine yeni başarılı bir oyuncu daha katıldı. Ahmet Karadağ ismiyle mafya liderini canlandıracak.

Akrep dizisi kadrosuna yeni başarılı bir  oyuncu daha katıldı. Rol aldığı bütün projelerde büyük beğeni toplayan Çağdaş Onur Öztürk " Akrep" dizisine katıldı. Akrep dizisinde "Ahmet" karakterini canlandıracak. Ahmet'in katılmasıyla dizide ne gibi olaylar ne gibi serüvenler  olacak merak konusu oldu. 

Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi başarılı oyuncuların rol aldığı diziye dahil oldu. Yeni bölüme "Ahmet Karadağ" karakterinı canlandıracak.

Akrep 13.Bölüm fragmanında yayınlandı. Akrep dizisinde güçlü bir mafya liderini "Ahmet Karadağ" ismiyle canlandıracak. Ahmet, Ferda'nın  peşine düşecek. Geçmişte ikili arasında yarım kalmış bir hesap söz konusu.

Hapiste  olan Ferda hapisten çıkıyor ve Ahmet'le karşılaşacak. Ahmet Ferda'dan ne isteyecek?

Ahmet Karadağ Kimdir?

Ahmet Karadağ 16 Ağustos 1971 doğumludur. Bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarında eğitim almıştır. Gerçek adı Çağdaş Onur Öztürk'dür.

Oynadığı Filmler: Tut Sözünü, Kuzey Güney, Sakarya Fırat, Kendime İyi Bak

Oynadığı Diziler: Terapist , Avlu , Diriliş , Kış Güneşi ,  Yazın Öyküsü  Düşler ve Umutlar, Aşktan Kaçılmaz , Kuzey Güney  Sakarya Fırat