Akrep Dizisine Erken Final Kararı Verildi? Peki Ne Zaman Final Yapacak?

Akrep Dizisine Erken Final Kararı Verildi? Peki Ne Zaman Final Yapacak?

İlk günden beri istediği reytingi alamayan Akrep dizisinde erken final kararı gözüküyor. Başarılı kadrosu ile reytingleri yakalayamadı. Herkesin merak konusu oldu. Akrep dizisi erken final mi yapacak?

Ekranlara geldiği günden beri oyuncu kadrosu ve  konusuyla ilgi odağı olmuştu. Ne yazık ki geçen haftalar sonrasında  istedikleri reytingleri yakalayamayan "Akrep" dizisi final yapabilir. Diğer dizler arasında sıralamaya giremeyen ve puan düşük olan Akrep dizisi yapımcısı tarafından final yaptırma kararı mümkün.

Akrep Dizisi Erken Final Yapabilir?

Başarılı oyuncuları bulunduran fakat  istediği reyting ve  puanı yakalayamayan Akrep dizisi yakın zamanda  final yapması muhtemel.  Diziye verilen süre dolmak üzere hala reytingleri ve  puanı yakalayabilmiş değil. Bu da  dizinin erken final yapmasına neden olabilir.

Akrep Dizisi Sona Erecek Mi?

Tekrar yayında olan Akrep dizisi şuan için yayın hayatına devam etmekte. Başarılı oyuncu kadrosunu bünyesinde bulunduran fakat  istedikleri reytingi alamayan dizi herkesi şok etti. Şuan için gündemde final kararı yok fakat bu gidişle erken finalde  yapabilir.