Akrep Dizisinden Beklenmedik Ayrılık Geldi! İzleyiciler Gitmesini İstemiyor!

Akrep Dizisinden Beklenmedik Ayrılık Geldi! İzleyiciler Gitmesini İstemiyor!

Akrep dizisi ilk yayınlandığı günde reytingleri tavan yapacak olarak düşünüldü. Fakat istenildiği gibi olmadı. Akrep dizisi reyting sıralamasında kaçıncı oldu? Akrep dizisinden beklenmedik ayrılığı kim yaptı? Onun yerine kim katılacak?

Yayın hayatına başlamadan önce yayınladığı fragmanlarla izleyiciyi başarılı bir şekilde etkileyen dizi Akrep, beklenmedik bir düşüş yaşadı. Özellikle son bölümlerindeki reyting düşüşleri finale doğru götürüyor. Son bölümde yayınlanan Fikret’in ölümünü seyirci anlamakta adeta zorluklar yaşadı.

Akrep Dizisinden Kötü Haber Geldi!

Reyting olarak Total’de 20. Ve AB sıralamasında 15. Olan dizi ilk yayınlandığında çok popüler olacağa benziyordu. Şimdiyse ilk onda bile yer almaması oldukça şaşırttı. 14. Bölümü yayınlanacak olan dizinin nereye kadar böyle devam edileceği merak ediliyor. Fanları tarafından oldukça sürükleyici olsa bile dizinin gidişatı hiç iyi değil. Perşembe akşamları yayınlanan dizi, rakipleriyle sürekli mücadele etmeye devam ediyor!

Akrep Dizisine Fikret Veda Ediyor!

Bekir Aksoy’un Fikret isimli karaktere hayat vermesiyle ne kadar çok sevilmese bile çoğu izleyici bu ayrılışına üzüldü. Fikret’in ölümü çoğu izleyici için gereksiz bulunurken kimi de ayrılmasını istemedi. Oyuncu ise bu konu hakkında kendisinin ayrılmak istediğini dile getirdi.