Akrep Dizisinde Kavga ve Şiddet Ahmet'in Gelmesiyle Başladı! Heyecan Tavan Yapmaya Başladı!

Akrep dizisinde yeni gelişmeler oluyor. Ahmet Karadağ karakterinin diziye dahil olmasıyla kavga ve şiddetler başladı. Perihan ve Ferda arasındaki muhteşem çekişme hızla yükseliyor. Ahmet'in gelmesiyle de heyecan daha da artmaya başladı.

Akrep dizisinde geçen hafta perşembe günü yayınlanan 14.bölümde gene  izleyicilerin dikkatini çekemedi. Güçlü ve başarılı oyuncu kadrosu olmasına rağmen gene de reytingleri düşük geldi. Hikayesi de  kurtarmadı.

Perihan, Ferda'nın Peşinde!

Akrep dizisinde Perihan, Ferda'ya acı çektirmek için elinden geleni yapıyor. Ferda ise  kızı Perihan'ı geri kazanmak istiyor. Perihan, Ferda'nın peşini bırakmıyor. İkili arasında muhteşem bir çekişme gerçekleşiyor.

Ahmet'in Gelmesiyle Kavgalar Başladı!

Yeni katılan yıldız oyuncu ne gibi bir değişiklik yaratacak merak ediyordu. Ahmet karakterinin diziye katılmasıyla kavgalar başladı. Şiddet boy göstermeye başladı. Anlaşılan bundan sonraki bölümlerde bol bol kavga ve  şiddet sahneleri göreceğiz. Kavga ve  şiddetin gelmesi izleyicileri azda olsa izlemeye teşvik ediyor. Bakalım bundan sonraki bölümlerde neler  olacak.

Mafya Lideri Ahmet Ferda'nın Peşinde!

Diziye "Ahmet Karadağ" karakteriyle diziye katıldı. Ferda ile bir geçmişi olan " Ahmet"  Ferda'nın peşini bırakmıyor. İzleyiciler Ferda ile  olan geçmişi merak ediyor. Sonraki bölümlerde bu gerçek ortaya çıkacak.