Akrep Dizisinde Fikret'in Ayrılışından Sonra Ortalık Fena Karıştı!

Akrep Dizisinde Fikret'in Ayrılışından Sonra Ortalık Fena Karıştı!

Akrep dizisinde Fikret karakteri anlaşmalı şekilde diziden ayrıldı. Ahmet karakterinin katılmasıyla dizide kavga ve şiddet boy göstermeye başladı. İlerleyen bölümlerde dizide neler bekliyor? Ortalık nasıl karışacak?

Star TV ekranlarında  yayınlanmaya devam eden Akrep dizisi reytingleri düşmeye devam ediyor. Her hafta reytingleri gittikçe düşüyor. Dizisinin hikayesinde ise önemli gelişmeler  oluyor.

Ahmet Diziye Şiddet ve Kavga Kattı!

Yeni katılan  oyuncu ile birlikte son sürat devam ediyor. Ahmet'in katılmasıyla heyecan artmaya başladı. Ahmet, Ferda'nın peşinde ve ikili arasındaki gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Dizinin 14.bölümünde ikilinin mezarlık sahnesi dikkatleri üzerine çekecek. Kızının yaşadığını bilmeyen Ahmet, sonunda öğrenecek. Heyecan dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor.

Fikret Anlaşmalı Şekilde Ayrıldı!

Akrep dizisine bir  oyuncu katıldı bir oyuncu ayrıldı. Ahmet karakterinin gelmesiyle heyecan şiddet ve kavgalar başladı. Fakat geçen bölümde  ise Fikret karakteri diziye veda etti. Yapım ekibiyle karşılıklı anlaşarak karakteri bitirme kararı aldılar.

15. Bölümde Ne Olacak?

Fikret karakterinin ayrılışından sonra Ferda ile Perihan arasındaki savaş şiddetlenmeye başladı 18 Mart Perşembe akşamı 15.bölümde izleyeceksiniz.