Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Akrep Dizisinde Duru ve Aras Aşkı Başlıyor! Seyircilerden Tepki Gecikmedi!

Akrep dizisindeki heyecanlı sahnelere ve gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Bir süredir araları iyi olmayan Duru ve Aras'ı ilgilendiren bu gelişme, yeni bir aşkın fitilini ateşleyebilir.

Akrep Dizisi için Son Gösterimlerine Mi Giriyor?
Google News

Ancak bu aşk diğer insanlar tarafından nasıl karşılanacak? Pek çok kişinin tepki göstereceği ve karşı çıkacağı düşünülüyor. Bu nedenle aşklarını gizli bir şekilde de yaşayabilirler. Yine de bir şeyler kesinleşmeden yorum yapılamayacak.

Akrep Duru Kumar Borçlarını Ödeyecek!

Hakan'ın bir sürü kumar borcu olduğundan ötürü Duru, bu kumar borçlarını ödemek için harekete geçecek. Ahmet'in sahibi olduğu kumarhaneye giderek ödeme yapacak. Aras ile karşılaşan Duygu, bu şaşırtıcı tesadüf karşısında ne yapacağını bilemeyecek. Ancak bu esnada polisin baskını ile kendisini saklamak için bambaşka yerlere gidecek. Yakalanmamak adına Aras ile aynı odaya giren Duru, heyecanlı bir yakınlaşmanın esiri olacak. Hiç beklenmedik şekilde yakınlaşan ikilinin arası tekrardan düzelebilir. Bu da yeni bir aşkın doğuşunu fitilleyecek. Belli bir kesimin tepkilerine yol açabilecek bu aşkın nelere sebep olacağını yakın zamanda öğreneceğiz.

Duru ve Aras Aşk mı Yaşayacak?

Eğer aralarında aşk yaşanırsa Duru ve Aras'a karşı çıkacak pek çok kişi bulunuyor. Hatırlarsanız daha önce de çeşitli sahnelerde birlikte oldukları görülen ikilinin artık resmi olarak aşkları yankı bulacak. Öyle ki sosyal medyada bazı kullanıcılar Aras ve Duygu'nun birlikteliği için kamuoyu oluşturmaya çalışıyor. Yaptıkları paylaşımlarla ikilinin aşk yaşaması konusunda senariste çağrıda bulunuyorlar. Eğer bu çağrılar da göz önünde bulundurulur ve değerlendirilirse yakın zamanda Duru ve Aras'ın aşk yaşadığı sahnelere tanıklık edebiliriz. Bakalım Emgen Malikanesi bu haberi nasıl karşılayacak... Hiç beklenmedik bir gelişme olarak değerlendirildiği için tepkilerle dolu bir bölüm bizleri bekleyecek.

Akrep Reytingleri Ne Durumda?

Heyecanlı bölümleriyle beraber Akrep dizisinin reytingleri oldukça iyi ilerlemekte. Geçmişteki düşük reyting sıkıntısından kurtulmalarına az kaldıklarını söyleyebiliriz. Bu tarz sahnelerle izleyicinin ilgisini toplayan dizinin önemli bir gelişmeye imza attığı görülüyor. Reyting ve izlenme oranlarında beklentilerin daha da üstüne çıkmayı hedeflemekte. Akrep dizisi, sosyal medyadaki desteği de arkalarına alarak önemli bir yükseliş peşinde.

<