Akrep Dizisi Reytingleri Her Hafta Düşüyor Ama Final Yapması Yasak!

Akrep Dizisi Reytingleri Her Hafta Düşüyor Ama Final Yapması Yasak!

Akrep dizisinin düzenli olarak açıklanan reyting sonuçları sürekli olarak düşüyor. Ancak Akrep dizisi bir türlü final yapmıyor. Peki Akrep'in final yapmamasının sebebi nedir? Star TV Akrep dizisini neden bitirmiyor?

Akrep dizisi izleyenler her hafta reyting sonuçlarını takip etmeden kendini alıkoyamıyor. Neden ise reytinglerin bir süredir düşüyor oluşu. İzlenme oranları o kadar fazla azaldı ki izleyiciler bu gidişle Akrep dizisinin final yapacağının farkında. Ancak dizinin final yapması şu an için imkansız olabilir.

Akrep Dizisi Neden Final Yapmıyor?

Akrep dizisinin final yapmamasındaki nedenler arasında sözleşme maddesi büyük bir etken diyebiliriz. İddialara göre Akrep dizisi yapımcısı ile kanal arasındaki anlaşma 26 bölümlük. Yani en az 26 bölüm bu dizi yayınlanacak. Akrep'in final yapmamasının en büyük sebeplerinden biri bu sözleşme diyebiliriz. Bu yüzden izleyiciler, sevdikleri dizi bir süre daha izleyebilecek. Ancak sonraki süreçte dizinin final yapma ihtimali söz konusu olacak. Hali hazırda sezon finallerinin de yaklaştığı bir zaman diliminde dizi ilk sezonunda final yaparak ekranlara veda edebilir.

Akrep Sezon Finali Tarihi Belirlendi mi?

Akrep dizisi sezon finali tarihi henüz belirlenmiş olmasa da iddia edilen sözleşmenin sona ermesine 7 bölüm kaldığını söylemek mümkün. Ortalama 2 ay sonra dizinin sezon final yapması beklenebilir. Ancak şu an için belirsizlik sürüyor. Başarılı oyuncu kadrosu ile donatılmasına rağmen senaryosu çok fazla beğenilmeyen dizinin önümüzdeki günlerde bambaşka olaylarla şekillenebileceği düşünülmekte. Son bölümde Perihan'ın Hakan cinayetinde şüpheli konumuna düşmesi büyük şok etkisi yaratmıştı. Aynı zamanda dizide yaşanan bu tarz olayların diziyi olumlu etkilediği bildiriliyor.

Reytingler Dibe Battı! 

Her hafta düşen reytinglerde Total sıralamada 36. sırada olan Akrep dizisi hayretlere düşürdü. Diziyi ilk bölümünden beri takip eden izleyiciler bu düşüşe çok şaşırdı. AB grubunda 61 ve ABC1 grubunda ise 35. sıraya gerileyerek gidişatı iyice zora soktu. Star TV gibi bir kanalın yüksek maliyetlerle çekilen Akrep dizisini daha fazla ekranda tutmayacağı biliniyor. Yakın zamanda sözleşmenin sona ermesiyle dizinin finale gideceği ifade edildi.