Akrep Dizisi Pekte İstenildiği Gibi Gitmiyor! Son Yaşananlar Dengeleri Değiştirecek mi?

Akrep Dizisi Pekte İstenildiği Gibi Gitmiyor! Son Yaşananlar Dengeleri Değiştirecek mi?

Akrep dizisinin reytingleri istenildiği gibi gitmiyor. Her ne kadar gerilim dolu anlar yaşansa da istenilen ilgiyi alamadı. Şantaj görüntüleri nelerdir? Ahmet ne yapacak? Ayşem'in son durumu nedir? Perihan neyi öğreniyor?

Akrep dizisinde işler pekte istenildiği gibi gitmiyor. Yeni dizilerinde gündeme gelmesiyle gün geçtikçe Akrep dizisinin reytinglerinde düşüşler yaşamaya devam ediyor. Perşembe akşamları yayında olan diziler arasında rekabet etme çabasında fakat pek de iç açıcı değil.

AYŞEM SALDIRIYA UĞRAR!

Ahmet'in elinden Aras kurtulur. Ayşem saldırıya uğrar ve hastaneye kaldırılır. Ahmet haberi duyunca direk hastaneye gider. Ahmet, Ayşem'den asla vazgeçmez. Ayşem' saldıranların cezasını Ahmet vakit kaybetmeden keser.

PERİHAN NEYİ ÖĞRENİR?

Aras, Can'ın babası olduğu ortaya çıkar. Bunu Perihan öğrenir. Perihan, Aras'la olan çatışmayı bir kenara bırakıp Ahmet'e odaklanır. Perihan, Aras'a anlaşma teklifi eder.

ŞANTAJ GÖRÜNTÜLERİ!

Duru ve Aras'ın öpüştüğü resimler Hakan tarafından ele geçirilir.  Bu resimler Şahin'e karşı şantaj olarak kullanılır. Hakan, Şahin'den para koparma peşindedir. Fakat  istenildiği gibi işler  gitmez. Şahin'le Hakan arasındaki çatışma tüm dengeleri değiştirecek.