Akrep Dizisi için Son Gösterimlerine Mi Giriyor?

Akrep Dizisi için Son Gösterimlerine Mi Giriyor?

Akrep dizisi için kararlar mı alınıyor. Usta oyuncuların bulunduğu kadroda neler yaşlanacak detaylar haberimizde paylaşıldı.

Akrep dizisinin oyuncu kadrosuyla birlikte oldukça iddialı yapımla çıkmıştı. Dizinin günü değişmesiyle birlikte toparlanma eğilimi de gösterildiği de görülüyor. Ancak Star TV’nin beklediği durumlar olacak mı merak edilmeye başladı. Yayın ekibinin izlenme oranı oldukça düşük olarak bulunuyor.

STAR TV bu tur yapımlar düşük bulunan dizileri sonlandırmaya başladı. Son olarak Sol Yanım dizisini sonlandıran yayın ekibi bu durumu Akrep de uygulayacak mı şimdiden konu1şulan konulardan biri oldu. Sol Yanım dizisi 12.bölümde final kararı verdi. Dizin yeni bölümü 18 Şubat da yayınlanacak. Yayınlanan bölümle birlikte reyting ortalaması alınarak neler olacağı da belirlenecek düzeye gelecek. Eğer yükselme ortalamasına girerse yayın hayatına devam edecek.

Akrep Yeni Bölümünde Neler Var?

Akrep dizisinde başrollerinde usta oyuncuların bulunduğu başrollerinde Demet Akbağ, Bekir Aksoy, Evrim Alasya ve Yusuf Çim gibi oyuncular bulunduruyor. 18 Şubat Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümünde STAR TV ekranlarında göreceksiniz. Yapımcı ekibi olarak 1441 Production tarafından yapılan dizide yönetmenliğini Gökçen Usta bulunduruyor. Senaryo yazarlığını da Erkan Birgören yapmaktadır.  

Akrep yeni bölümünde ise cinayet gecesi görüntüleri Hacer tarafından ortaya çıkartılıyor. Zor durum olmasıyla birlikte kız kardeşi Berna ölümü sonrası annesi Perihan’a bazı itiraflarda bulunacak.  Ancak Ferda bu duruma karşı pes etmemekle hareket ediyor.

Görüntüler polisin eline geçmesiyle Aras gözaltına alınıyor. Ferda ise taktiğini değiştirip Berna ilgili itirafı olarak öldüğü gece Sapanca’da olduğunu söyler.  Ferda Berna’nın ölüm nedeni olarak Fikret olduğunu da söyler. Ferda ayrıca Aras’ın cesedi Fikret’in baskı yapmasından dolayı yaptırdığını söyler. Bu şekilde hedef şaşırtarak hareket ederek.

Aras ne kadar dirense de gerçekleri söylese de kimseyi inandıramaz. Perihan da alınan itirafları inanmamaktadır. Delil bulmak için harekete geçer. Bu şekilde Berna olayının aydınlanmasıyla birlikte aile adeta şok yaşar. Duru annesinin ölümüyle ilgili Aras’ın da içinde olmasını duyunca hayal kırıklığına uğrar ona karşı hissettiği her şey mahvolur. Şahin İpek’e evlenme teklifi etmesi yüzünden de ne yapacağını bilemeyecek hale gelir. Perihan ise Ferda için ipucu bulurken bu yalanları ortaya çıkaracak gelişmeler yaşanacak.