Akıncı Dizisinin Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Kostik Kimdir?

Akıncı Dizisinin Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Kostik Kimdir?

Akıncı dizisi seyircileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan diziye yeni bir oyuncu daha katıldı. Meraklar yeni oyuncuya döndür Kostik karakterini herkes merak ediyor. Kostik kimdir?

Fatih dürüst ve idealist bir tarih öğretmenidir. Üniversiteden mezun olduktan sonra babasının görev arkadaşı Orhan karşısına çıkarak Fatih'e ailesi hakkındaki bilmediği gerçekleri anlatmıştır. Aslında Fatih Osmanlı soyu " Akıncı Beyi" gelmektedir. Suikast sunucu şehit edilmiştir. Yüzyıllardır bir görevleri vardır. Görevi artık Fatih devir alacaktır. Orhan yıllarca Fatih'i eğitir ve vatanına karşı tehdit olan her şeye karşı savaşır. Gündüzleri  öğretmenlik yapmaya devam eder geceleri ise maske ardında kahramanlık yapar. Halk arasında duyulmaya ve  ilgi görmeye başlar.

Akıncı'nın yapmış olduğu operasyonlardan büyük zarar gören güçler. Akıncı bey'in peşine düşer. Başarılı gazeteci Nergis ise Akıncı Bey kimliğini ortaya çıkarmak için uğraşır. Bir olayda Akıncı Bey Nergis'in hayatını kurtarır. Ayrıca ülke çapında bütün kötülükleri yapan ise Nergis'in babası Cevdet'dir.

AKINCI - ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR?

18 Şubat 1988 tarihinde İzmir'de doğmuştur. İstanbul Teknik Üniversitesinde Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümünü kazanmıştır. İstanbul'da bir yıl okuduktan sonra yeniden sınava girerek Ege Üniversitesi İşletme Bölümünü okumaya başlamış daha sonra da Erasmus programıyla Portekiz'e gitmiştir.

Portekiz’de kafes dövüşleri yapmaktadır. Kafes dövüşünü bırakmış daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

NERGİS - BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

25 Ağustos 1993 yılında İzmit'te doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumuştur. Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş'ın İncir şarkısına çekilen klipte rol almıştır.

CEVDET - YILDIRAY ŞAHİN KİMDİR?

7 Şubat 1968 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosuna girerek uzun yıllar görev almıştır. Bir çok dizi ve filmde  rol almıştır. 

ORHAN - TOLGA TEKİN KİMDİR?

Orhan 19 Mart 1973 yılında Ankara'da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden, 1996 yılında mezun olmuştur. Adana Devlet Tiyatrosu'nda görevine başlamıştır. Daha sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin olmuştur.

KEMAL - ERKAN BEKTAŞ KİMDİR?

Kemal 11 Mart 1972'de Ankara'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Bir  çok dizi ve filmlerde  oynamış ayrıca seslendirmelerde de bulunmuştur.

BESTE - MÜGE BOZ KİMDİR?

Beste 13 Nisan 1984 İstanbul'da doğmuştur. Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. 11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi almıştır. Bir çok dizi ve filmlerde  rol almış başarılı bir  oyuncudur.

AYLİN - DİDEM İNSELEL KİMDİR?

Aylin 13 Temmuz 1976 yılında İstanbul'da doğmuştur.  Didem bir çok dizilerde  oyunculuk yapmıştır Ayrıca sunucu yeteneği de vardır. 1999 yıllarında da sunuculuk yapmıştır.

KOSTİK - SEDAT ERDİŞ KİMDİR?

Sedat Erdiş 22 Mart 1963 yılında Samsunda doğmuştur. Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde 4 yıl eğitim aldı.  Sedat Erdiş tiyatro oyunculuğu, sunuculuk, seslendirme, şiir yorumculuğu, sinema ve dizi oyunculukları da yapmaktadır.