Akıncı Dizisinden Beyaz Ayrıldı! Beyaz'ın Yerini Kim Alacak?

Akıncı Dizisinden Beyaz Ayrıldı! Beyaz'ın Yerini Kim Alacak?

Akıncı dizisi son zamanlarda ayrılıklar peş peşe gelmeye başladı. Bu sefer ölerek veda eden Beyaz karakteri oldu. Beyaz, Akıncı dizisinden neden ayrıldı? Beyaz'ın yerini kim alacak?

Akıncı dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında tüyler ürperten olaylar yaşanıyor. Pek çok kişi yaşamını yitirdi. Akıncı'nın psikolojik olarak bunalıma girdiği görülüyor. Tüm bu olaylardan sonra hayatına farklı bir karakterde devam etmek istediğini belirtti. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Diziden aynı anda pek çok isim ayrıldı. Özellikle de öyle bir isim diziye veda etti ki görenler gözlerine inanmak istemedi. Peki Akıncı'nın yeni bölüm fragmanında diziden ayrılan kişi kim?

Akıncı Başrol Karakteri Vurularak Öldü!

Akıncı dizisinde önemli olaylar meydana geldi. Dizinin başrol karakterleri arasında yer alan Beyza'nın öldürüldüğü sahne yürekleri dağladı. İzleyiciler Akıncı'nın final yapacağı için bu kadar tartışmalı bir senaryo üzerinde çalıştığını iddia ederken dizinin yeni sezonda olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor. Ancak diziyi izleyenler Akıncı'nın yeni bölümünün oldukça heyecanlı ve duygusal geçeceğini tahmin ediyor. Çünkü daha önce bu kadar hızlı ve sert sahneler yaşanmamıştı. Akıncı'nın psikolojisi yıprandığı için o da ne yapacağını bilemeyecek. Dizide hiçbir olay eskisi gibi olamayacak.

Akıncı Beyza Diziden Ayrıldı mı?

Akıncı dizisinde dikkat çeken Beyza karakterinin diziden ayrılacağı iddia edildi. Vurulma sahnesinden sonra öldüğü görülen Beyza'nın artık yaşamadığı düşünülürse dizide durmasının da bir anlamı kalmadı. Dizide meydana gelen bu tarz ayrılıkların Akıncı'nın reyting sonuçlarına nasıl yansıyacağı da merak ediliyor. Ayrıca beklenmedik gelişmelere fırsat verilmemesi adına bir önlem alınması şart. Bu kadar kısa sürede karakterlerin önemli bir kısmının ölmesi hayra alamet değil. Akıncı'nın bu durumu toparlayarak bir an önce başının çaresine bakması lazım. İnsanlar onu bir umut olarak görürken onun ihmalsizliği nedeniyle pek çok kişi hayatını kaybetti. Ancak tüm suçu ona yıkmak da doğru değil. Yine de bu saatten sonra Akıncı'nın düşmanları alt etmesi şart haline geldi.

Akıncı'nın Psikolojisi Darmaduman Oldu!

Öte yandan Akıncı, meydana gelen olaylara karşı dayanamıyor ve gözyaşlarına boğuluyor. Ancak duygusallığı geçtikten sonra bir karar vermesi gerekecek. Ya yaşadığı bölgeyi terk edecek ya da düşmanlarla mücadele edecek. Tercih ettiği seçenek ise düşmanla mücadele oldu.