Akıncı Dizisinde Ayrılıklar Peş Peşe Geldi! Akıncı Dizisi Final mi Yapacak?

Akıncı Dizisinde Ayrılıklar Peş Peşe Geldi! Akıncı Dizisi Final mi Yapacak?

Akıncı dizisi ilginç gelişmeler oluyor. Akıncı dizisinde beklendik gelişmeler yaşandı. Akıncı dizisinden kimler ayrıldı? Akıncı dizisine kimler katılacak? Akıncı dizisi final mi yapacak? Akıncı dizisinde ne gibi gelişmeler olacak?

Akıncı dizisi, her ne kadar ilgi çekici bir şekilde yayın hayatına başlasa da bu konuda sürekliliği sağlayamadı. Zamanla reytingleri düştü ve final yapma tehlikesine girmiş oldu. Akıncı dizisinin final yapması kanalın ve izleyicinin desteğiyle engellendi. Ancak önlerinde bambaşka engeller de bulunuyor. Dizi içerisinde yaşanan radikal değişimler olumlu veya olumsuz etkileyecek. Çünkü bu tarz değişimlerin bir şekilde diziyi ya iyi yöne ya da kötü yöne götürdüğü biliniyor. Peki Akıncı dizisindeki çok konuşulan değişiklik ne?

Akıncı Senarist ve Yönetmen Değişiyor!

Akıncı dizisinde bir süredir yer almakta olan ve dizinin hikayesini yazan senaristin değişmesi büyük şaşkınlığa yol açtı. Sonuç itibariyle devam eden bir dizinin senaristi nasıl olur da bir anda değişebilirdi. Üstelik bu dizinin yayın hayatına başlayalı çok da uzun süre geçmemesi bu kararın ne kadar etkili olacağını sorgulattı. Yönetmen bakımından ise yine aynı şekilde hızlı bir değişikliğe gidiliyor. Dizide bazı karakterlerin rolünü oldukça iyi yapsa da bu tarz değişikliklerden dizinin genelinin etkileneceğini söyleyebiliriz. Eğer dizinin kurgusunda veya işleyişinde olumsuz detaylar göze çarparsa Akıncı dizisinin reytingi düşebilir.

Akıncı Dizisine Kimler Katılıyor?

Akıncı dizisi yönetmen ve senarist koltuğuna katılacak isimler belli oldu. Yaşanan büyük değişimde yönetmen Veli Çelik, yerini Levent Türkan ile Gökhan Erkut'a bıraktığı öğrenildi. Dizinin senaristi ise Altuğ Küçük olacak. Elbette senaryo değişimi bir anda gerçekleşmeyecek. 13. bölümden sonra senaristin değişmesiyle ufak çaplı beklenmedik sahnelerle karşılaşabiliriz. Ancak bizler yine de dizinin işleyişinde çok fazla değişim olmadan aynı şekilde devam edeceğini düşünüyoruz. Sonuç itibariyle belli başlı bir senaryo ortada duruyor. O senaryoya ek olarak dizide yaşanabilecek olaylarda ufak çaplı değişimler yaşanabilir. Bakalım Akıncı dizisinin almış olduğu bu karar reytingleri nasıl etkileyecek.

Akıncı Dizisi Reytingleri Ne Durumda?

Akıncı dizisinin reytingleri incelendiğinde dizinin gidişatının ilk bölüme göre oldukça kötü bir şekilde ilerlediği görülüyor. Aynı zamanda kademe olarak düşen reyting değerlerinin zamanla artmaya başladığı da gözden kaçmadı. Yine de bu artışın yetersiz olduğu ve diziyle ilgili önemli değişimlerin de en çok bu yüzden yapıldığı bilgisi eklendi. Senaryo değişimindeki temel amacın Akıncı gibi yerli kahraman figürünün daha da etkili gösterilmesi amaçlandığı iddia ediliyor.