Akıncı Dizisi Öyle Bir Hata Yaptı ki! Yetkililer Tepkisini Gösterdi! Ceza Alabilir

Akıncı Dizisi Öyle Bir Hata Yaptı ki! Yetkililer Tepkisini Gösterdi! Ceza Alabilir

Akıncı dizisinde aniden gelişen ve beklenmeyen bir yönden gelişme yaşandı. Oynatılan hapishane sahnesine karşı sert eleştiriler artıyor. Olay yargıya taşındı.

ATV  kanalında henüz yeni sayılabilecek Akıncı dizisinin başrollerinde Şükrü Yıldız ve Büşra Develi  oynuyor. Akıncı dizisinde şaşırtıcı bir olay yaşandı. Dizide yayınlanan hapishane sahnesine karşı sert eleştiriler  söylendi. En büyük eleştiride  Adalet Bakanlığı tarafından, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri  Genel Müdürü Yunus Alkaç’tan geldi. Hatta bu durumu yargıya taşıyacağını belirtti.

Hatalar Mevcut!

Dizinin oyuncu kadrosunda Tolga Tekin, Sermet Yeşil, Ayça Erturan,  Serhan Onat, Yıldıray Şahiner, Müge Boz gibi  ünlü oyuncular var. NTC Medya  tarafından yapılan dizi ve yönetmeni Veli Çelik olan Akıncı dizisi hapishanede çekilen sahneden dolayı sert tepkiler aldı. Sahnede hatalar olduğu için eleştiriler alan dizi   gündeme yansıdı.

Kınama Geldi!

Görüntülenen sahnede hapishane savcısı, müdürü ve ceza infaz  memurların, bir komiserin önünde ayakta dikilip sıraya geçiyorlar. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yunus  Alkaç  Reyting için Ceza İnfaz Kurumlarını ve fedakar personelimizi zan altında bırakıp, Devletin işleyişi konusunda da farklı algılara neden olan anlayışı şiddetle kınıyorum" açıklamasını yaptı.

Dizi hakkında hukuki işlemler yapılacağı ve dizinin yayından kaldırılma  durumu söz konusu.

Bir Başka Sert Eleştiri Hâkim Nuh Hüseyin Köse Tarafından Yapıldı!

“Başçavuşun,müdürün,komserin  arasında hiyerarşi bulunmadığını bilmekten aciz senaryoları, kahvede oturup mu yazıyorlar? Anlamıyorum.” Diye tepkisini gösterdi. Dizinin yayından kaldırılıp kaldırılmayacağını net değil.