Akıncı Dizisi İzleyicilere Hayret Ettiriyor! Bu Değişim Diziye Yaramadı!

Akıncı Dizisi İzleyicilere Hayret Ettiriyor! Bu Değişim Diziye Yaramadı!

Akıncı dizisinde senaryo değişikliği büyük tepkilere neden oldu. İzleyiciler sert tepki gösterirken finale bu kadar az bir zaman kalmasına rağmen dizinin reytingleri düşmeye devam ediyor. Akıncı dizisi final bölümü ne zaman?

Akıncı dizisinin gidişatı düşünüldüğünde pek çok izleyici olumsuz yorumlar yapıyor. Dizinin ilk bölümlerinde oldukça soğukkanlı ve heyecanlı bir karakter yer almaktaydı. Ayrıca başrol karakterlerinde bir kadının da yer alması ikili ilişkiler bakımından diziyi izlenebilir kılıyordu. Ancak senaryoda yaşanan ani değişim ve başrol oyuncusunun diziden ayrılması büyük sorunlara neden oldu. Büşra Deveci gibi başarılı bir oyuncunun diziden neden ayrıldığı ise henüz bilinmiyor. Reytingleri o ayrılıktan sonra daha da düşmekte olan diziyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Büşra Develi Diziden Neden Ayrılmıştı?

Büşra Develi'nin ayrılık nedeni tam olarak bilinmese de senaryo gereği ayrılmış olabileceği konuşuluyor. Ünlü oyuncunun farklı bir projede yer alıp almayacağı ise merak konusu haline geldi. Yakın zamanda özellikle de yaz aylarında projesini duyurabilir. Ancak onun ayrılması Akıncı dizisini olumlu etkilemedi.

Akıncı Dizisi Pes Dedirtti!

Dizinin reytingleri gittikçe düşmekte. Akıncı dizisi yakın zamanda final yapacak ama izleyiciler final bölümünü beklemeden diziyi izlemeyi bırakıyor. Farklı yapımlarla ilgilenerek reytingin düşmesine neden oluyorlar. Bu konuda yapılabilecek en iyi şey ise senaryoyu canlandırmak olacaktır. Her ne kadar finale birkaç bölüm kalmış olsa dahi yapımcı ve kanalın buna göre kazanç elde ettiğini belirtelim. En iyi senaryo birkaç bölümde bile önemli farklar yaratabilir. İzleyicilerin bir sonraki bölümü merak edecek yeni bölüm fragmanı izlemesi gerekiyor.

Akıncı Dizisi Final Bölümü Ne Zaman?

Akıncı'nın final yapacağı bölüme çok az kaldı. 3 bölüm sonra dizi ekranlardan ayrılıyor. Bu nedenle senaryonun hareketli olması ve büyük sona doğru önemli gelişmelerle finalini yapması gerekiyor. Dizide Akıncı karakterinin başına ne gelecek ve mutlu bir sonla mı bitecek merak edilmekte. Reytingler bu kadar fazla düşerse final bölümünün de bir anlamı kalmayacak. Bir an önce senaryoda çarpıcı değişikliklere imza atmak şart haline geldi.