Akaryakıta Yeni Zam Yolda! Hem Motorin Hem de Benzin Artacak!

Akaryakıta Yeni Zam Yolda! Hem Motorin Hem de Benzin Artacak!

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? Benzin, motorin ve LPG fiyat listesi paylaşıldı. Öte yandan yeni bir zammın haberi verildi. Peki ya güncel olarak kaç TL'lik bir zam yapılacak? Dikkat çeken detaylar başta olmak üzere bilinmeyenleri de aktaracağız.

Akaryakıt fiyatları ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Bu gelişme sonrasında çeşitli detaylar da yanıt bulacak. Öte yandan güncel olarak neler biliyoruz? Sizlerin de merak ettiklerini paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran durumlarla birlikte akaryakıta yeni bir zam yapılacağı belirtildi.

Akaryakıt Zammı Yolda!

Motorine 1,25 ve benzine 96 kuruşluk zam yapılacağı belirtiliyor. Brent varil petrol ile ham petrol fiyatında bir değişiklik yaşanmaz ise bu zamların resmi olarak duyurulacağı ve geçerliliğini sağlayacağı öğrenildi. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra sizlere güncel fiyat listesini de paylaşacağız. İstanbul, İzmir ve Ankara'daki son durum yakında belli olacağa benziyor. Fiyat listesindeki güncel hali sizlerle paylaşmanın yanı sıra önümüzdeki günler de zam kararı kesinleşir ise tekrardan haber edeceğiz.

Akaryakıt Fiyatları Güncel! 

İSTANBUL (AVRUPA):

Benzin: 19,23 TL

Motorin: 23,07 TL

LPG: 10,98

 

ANKARA:

 

Benzin: 19,37 TL

Motorin: 23,18 TL

LPG: 11 TL

 

İZMİR:

 

Benzin: 19,36TL

Motorin: 23,22TL

LPG: 10,73 TL