Ah Nerede Dizisi Final Yapıyor! Dizinin Final Tarihi Açıklandı!

Ah Nerede Dizisi Final Yapıyor! Dizinin Final Tarihi Açıklandı!

Ah Nerede dizisi için alınan karar şok etkisi yarattı. Dizinin yakında final yapacağı vurgulanıyor. Peki ya Star TV'de yayınlanan dizi hakkında neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. İşte dizi ile ilgili bilinmeyenler ve son dakika final kararı haberimizde...

Star TV'de yayın hayatına başlayan Ah Nerede dizisiyle ilgili güncel gelişmelere yer verildi. Pek çok kişi yakından takip ediyordu ancak beklentileri tam anlamıyla karşılamadığı düşünülüyordu. Sosyal medyada kısmen destek alan dizi ile ilgili kanaldan bir karar çıktı. Dizi ne zaman ve kaçıncı bölümde final yapacak merak ediliyor.

Ah Nerede Dizisi Final mi Yapacak?

Dizinin reyting sonuçları çok düşük gelmeye başladı. İlk bölümlerden itibaren böyle bir detay vardı ve bundan ötürü dizinin sona ermesi bekleniyordu. Alınan kararla birlikte 7. bölümden itibaren dizinin sona ereceği vurgulanıyor. Dizinin nasıl final yapacağı ise merak konusu haline geldi.

Oyuncular Dikkat Çekmişti

Öte yandan dizide oyuncuların dikkat çektiğini de biliyoruz. Oktay Çubuk ve Nil Keser'in başrolde oynadığı dizi, ilk başta ilgi görse de zamanla bu ilgisini kaybetti. Hikayeden oyuncu kadrosuna kadar pek çok çeşit detay izleyicilerin beğenisine sunulmuştu. Şimdi ise finale saatler kaldı.