Ah Nerede Dizi Setinden İlk Görüntü Geldi! Star TV Ah Nerede Dizisinin Detaylarını Paylaştı..

Ah Nerede Dizi Setinden İlk Görüntü Geldi! Star TV Ah Nerede Dizisinin Detaylarını Paylaştı..

Star TV'de ekrana gelen Ah Nerede dizisi büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair merak edilenler de yanıt buldu. Ah Nerede dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler yer almakta? Gençlik dizisiyle ilgili bilinmeyenleri açıkladık.

Ah Nerede dizisi, yakında Star TV'de yayın hayatına başlayacak. Dizi ile ilgili güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Peki ya sevilen yapım hakkında neler biliyoruz? Detayları ile birlikte merak edilenleri aktaracağız. Böylelikle dizinin oyuncu kadrosundan konusuna kadar çok fazla detayı sizlerle paylaşıyoruz. İşte diziye dair merak edilenler...

Ah Nerede Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda Nil Keser ve Oktay Çubuk bulunuyor. Bu ikili başrolde birbiriyle partner olacak. Romantik komedinin ekranlara geleceği belirtiliyor. Ancak tüm bunların yanı sıra diğer oyuncular da merak konusu haline geldi. Derya Alabora, Ayşe Kökçü, Ferit Aktuğ, Korhan Herduran, Aycan Koptur, Asena Keskinci, Batuhan Sert, Miray Akay, Merve Nur Bengi, Ahsen Türkyılmaz, ve Tarık Pabuççuoğlu'nun da dizide yer aldığını belirtelim.

Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Star TV dizisi Ah Nerede'nin yayın tarihi ise merak edildi. Henüz bu konuda bir bilgi verilmiş değil. Ancak yakın zamanda Ah Nerede dizisine dair güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Bu noktada büyük beklenti olduğunu biliyoruz. Bakalım şimdiden dikkatleri üzerine çeken dizi nasıl bir izlenim elde edecek?