Adı Sevgi Dizisi Final Yaptı Ama Henüz Bitmemiş Gibi!

Adı Sevgi Dizisi Final Yaptı Ama Henüz Bitmemiş Gibi!

ATV dizisi Adı Sevgi'de yaşanan gelişmeler dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizi, final yaparken ilginç bir detaya yer verdi. Öyle ki izleyicilerin aklında soru işareti dahi oluştu. Peki ya sevilen yapım hakkında neler biliyoruz? İşte güncel gelişmelerle beraber yaşananlar...

ATV'de ekrana gelen Adı Sevgi dizisiyle ilgili bazı gelişmeler meydana geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yapıma dair çeşitli detaylar paylaşılıyor. Öyle ki sevilen yapımın final bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı. Mutlu aile tablosunu andıran yemek sahnesi ise severek izlendi. Ancak dizi sona ererken akıllarda bazı soru işaretleri de bıraktı. Bu durum izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Adı Sevgi'de Şok Gerçek!

Adı Sevgi dizisinde yemek masasında herkes varken Zeynep yer almadı. Sosyal medyadan da paylaşılan görüntüler de izleyiciler Zeynep'in nerede olduğunu sordu. Henüz bu konuda yapımcıdan bir açıklama gelmemişken dizideki ilginç sahneler bununla sınırlı değil. ATV dizisi adeta sırlarla dolu bir şekilde finalini yapıyor.

Reytingleri Çok Düşmüştü!

ATV dizisinin reytingleri gerçekten de düşmüştü. Başroldeki başarılı oyunculara rağmen daha fazla direnemedi ve final kararı alındı. Bu durum izleyicileri de yakından ilgilendirmekte. İzlenme oranları biraz daha yüksek olsaydı önümüzdeki sezonda da yayın hayatına devam edebilirdi.