Ada Masalı Dizisi Devam Etmesi İçin Baskılar Yapıldı! Star TV Final Yapmakta Israrcı!

Ada Masalı Dizisi Devam Etmesi İçin Baskılar Yapıldı! Star TV Final Yapmakta Israrcı!

Star TV'de işler yolunda gitmiyor. Dizilerin final gelişmeleriyle uğraşılırken bir yandan da yeni projeler yayın hayatına başlatılıyor. Reytinglerde yüzü gülmeyen kanal aynı gece iki diziyi yayınlama kararı aldı. Bir yandan Ada Masalı'nın final bölümü ekrana gelecek bir yandan da Annemizi Saklarken dizisi yayınlanacak.

Star TV'de yaşanan dizi sorunları henüz sona ermiş değil. Bir yandan yeni projelerin hayata geçirilmesi diğer yandan reytingi düşük olan dizilerin final yaptırılması. Bitmek bilmeyen sorunlarla mücadele eden Star TV'nin yüzü ne zaman gülecek merak ediliyor. 8 Aralık Çarşamba günü yaşanacak bir gelişme ise seyircileri şaşırttı. Pek çok kişi Ada Masalı finalini izlemeyi bekliyordu ancak o gece yayınlanacak tek dizi Ada Masalı değil. Aynı zamanda ilk bölümü ile ekranlara gelecek bir yapım daha bulunuyor. Annemizi Saklarken dizisi yayın hayatına başlıyor.

Final Bölüm

Ada Masalı'nın saat olarak daha geç yayınlanacağı tahmin edildi. Bu sayede iki diziyi de izleyebileceksiniz. 20.00'da başlaması beklenen Annemizi Saklarken dizisi, sona erdikten sonra koltuğu son defa Ada Masalı'na bırakacak. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un başrolde oynadığı Ada Masalı'nda bir dönem geride kalacak.

Annemizi Saklarken Oyuncuları

Annemizi Saklarken dizisinin oyuncuları ise merak ediliyor. Kutsi, Hande Doğandemir, Hatice Aslan, Yeşim Ceren Bozoğlu, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, Ezgi Gör ve Özgür Daniel Foster'ın dizide yer alacağı öğrenildi. Bakalım Star TV bu sefer yüksek reytingli bir projeye imzasını atacak mı?