Ada Masalı Romantik Komediyle Devam Ederek İzleyicinin Dikkatini Çekti!

Ada Masalı Romantik Komediyle Devam Ederek İzleyicinin Dikkatini Çekti!

Ay Yapım imzalı olan Ada Masalı dizisinin yeni bölümünden romantik sahneler ekranlara gelmeye devam ediyor. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisinin başrollerinde yer aldığı Ada Masalı dizisi düzelmeye başladı. Dizinin yeni bölümünde Poyraz, Haziran'a unutamayacağı bir sürpriz hazırlamaya koyuldu. İşte Ada Masalı dizisine dair tüm gelişmeler…

Haberİnternette.Com / Detay - Çarşamba akşamı izleyici ile Star TV ekranlarında buluşmaya hazırlanan Ada Masalı dizisi 21. bölümünden ilk tanıtımı izleyici ile paylaştı. Dizinin tanıtımında Poyraz ile Haziran'ın romantik anları ön plana çıktı. Poyraz Haziran’a güzel bir sürpriz hazırlayarak tanıştıkları ilk gün neler hissettiğini anlattı. Poyraz'ın haziran için hazırladığı sürpriz seyirciden tam not almaya hazırlanıyor. Ada Masalı dizisi her hafta çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Ada Masalı dizisinde neler oluyor?

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini üstlendiği Ada Masalı dizisinin yönetmeni Özgür Sevimli oldu. Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Beril Pozam, Bülent Çolak, Merve Nur Bengi, Rami Narin, Özge Demirtel, Fatih Yücebağ, Can Kahraman, İlkay Akdağlı, Bedia Ener ve Eylül Ersöz gibi başarılı oyuncular dizinin kadrosunda yer alıyor. Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde Haziran ve Poyraz aşkının tekrar başlaması ekran başındakileri de bir hayli heyecanlandırdı. Dizi severler Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde duygusal sahnelerin olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını sosyal medyadan aktardı.

Dizi severler, ekranların tek romantik komedi dizisi olan Ada Masalı dizisinden memnun olduklarını söyleyerek dizinin bitmemesi gerektiğini belirtti. Bunun ardından sosyal medyada en çok etkileşime sahip olan Ada Masalı dizisi 20 bölümü de geride bırakmayı başardı.

Kaynak:Haber İnternette