Ada Masalı Hakkında Final Yapacak İddiaları Ortalığı Karıştırdı! Ada Masalı Gerçekten Final mi Yapıyor!

Ada Masalı Hakkında Final Yapacak İddiaları Ortalığı Karıştırdı! Ada Masalı Gerçekten Final mi Yapıyor!

Kanal D bu dönem dizi konusunda büyük şanssızlık yaşamaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde ekrana getirdi diziler ile birkaç bölüm sonra final yapma kararı alan Kanal D iki sezondur istikrarlı bir şekilde de yoluna devam ediliyor. Bunun dışında benzer şansızlığı Star TV'de yaşıyor. İşte haberin tüm detayları...

Büyük emekler ile ekranları getirilen diziler final kararı alarak yayından kalkıyor. Alınan bilgiler neticesinde Star TV 10 dizisi hakkında da final kararı vermişti. Hatta kanalın bir başka dizi için daha final kararı verdiği ortaya çıktı. Dizi severler, hangi dizinin final yapacağını merak etse de kanal ve yapım ekibinden açıklama gecikmedi.

Ada Masalı dizisi rakiplerine karşı gelemedi

Alınan bilgiler neticesinde yaz sezonunda ekranlara gelen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisinin başrollerinde yer alan Ada Masalı dizisi romantik komedi tarzı ile kemik izleyici kadrosu da sahip oldu. Hedef kitleyi tutturan dizi reytingler de iyi bir başarı elde edemedi. Reytinglerin düşmesinin ardından dizi için kanal daha fazla devam etmeme kararı alarak gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde Star TV'nin final yapacak dizileri arasına Ada Masalı da girdi. Ada Masalı dizisi salı akşamından çarşamba akşam da alınsa da istenilen başarıyı yakalayamadı. Romantik komedi dizileri sezonda çok iddialı yapımlara karşı kafa tutamadı. Kiralık Aşk ve Sen Çal Kapımı gibi kimi romantik komediler ise bu krizi aşsa da Ada Masalı dizisi daha fazla dayanamadı.

Ada Masalı dizisinin final tarihi belli oldu

Eylül sezonu ile birlikte ekranlara gelen Ada Masalı dizisi zorlu bir sınavdan geçti. 22. bölümü ile ekranlara gelen dizinin 25. bölümde final yapacağı ortaya çıktı. Yani ekranların tek romantik komedi dizisi olan Ada Masalı 8 Aralık Çarşamba günü ekranlara veda edecek. Reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen dizi sosyal medyada da en çok konuşulan diziler arasına girmişti. Fakat kanal reytinglerin yükselmesini beklese de sonunda final kararı alarak Ada Masalı dizisinin yayından kalkacağını açıkladı.