Ada Masalı Dizisininde Sonunu Getirdiler! Hayranları Star TV'yi Topa Tuttu!

Ada Masalı Dizisininde Sonunu Getirdiler! Hayranları Star TV'yi Topa Tuttu!

Ada Masalı dizisinden de üzücü haber gelmek üzere. Reytinglerde gözükmeyen dizinin eskisi kadar izlenmediğini biliyoruz. Star TV dizisi artık final mi yapacak? Yaz dizilerinin gözdesi konumuna gelen Ada Masalı ekranlara veda etmek üzere. İşte Ada Masalı final tarihine dair açıklamalar...

Star TV'de ekrana gelen Ada Masalı, ilk günden itibaren yüksek oranda izleniyordu. Yaz dizisi olmasına rağmen tutulan nadir diziler arasındaydı. Öyle ki Aşk Mantık İntikam'la beraber Ada Masalı'nın başarılı olan birkaç yapımdan biri olduğunu söyleyebiliriz. Yaz dizilerinin önemli bir kısmı final yapmışken Ada Masalı da yeni sezonda reyting sıkıntısı yaşıyor. Peki dizi final kararı aldı mı? Star TV, diziyle ilgili bir karar verdi mi merak edilmekte.

Ada Masalı Final Yapar mı?

Ada Masalı'nın reytingleri eskisine göre çok düşük. Nedenine gelecek olursak yeni sezonda yüksek reytingli diziler yayın hayatına başladı. Dolayısıyla rakip sayısı arttı ve izlenmeler bölündü. Ada Masalı'na düşen reytinglerde her hafta düşüş yaşanıyor. Bu gidişle beraber Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın başrolde oynadığı dizi için final bayrağı çekilebilir.

Reyting Sonuçlarında Çok Geride

Ada Masalı'nın reyting sonuçlarına baktığımızda Total ve AB grubunda ilk 10'da dahi yer almıyor. Haliyle bu kadar az izlenen bir dizinin final yapması şaşırtmaz. Haziran ve Poyraz arasındaki aşkın iyice incelendiği dizide son durum ne olacak merakla bekleniyor. İkilinin ilişkisine dair güzel gelişmeler yaşansa bile şu an için yeterli değil.