Ada Masalı Dizisinin Yeni Bölümünde Neler Olacak? Haziran ve Poyraz Arasında Soğuk Rüzgarlar Esiyor

Ada Masalı Dizisinin Yeni Bölümünde Neler Olacak? Haziran ve Poyraz Arasında Soğuk Rüzgarlar Esiyor

Salı günü ekranlara gelen Ay Yapım imzalı Ada Masalı dizisi Star TV'de izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dizinin başrollerinde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan pozitif enerjiyi izleyiciye de aktarıyor. Dizinin yeni bölümünde dair detaylar belli oldu.

İzmir'de çekimleri devam eden Ada Masalı dizisi 7 bölümü geride bırakmaya hazırlanıyor. Dizinin son bölümünde Haziran âşık olduğu Poyraz’a her şeyi itiraf etme kararı alıyor. Fakat İdil’in ortalığı karıştırması ile Haziran’ın tüm planları altüst olacak.

Dizinin yeni bölümüne dair detaylar ortaya çıktı!

Dizinin yeni bölümüne dair detaylar ortaya çıktı! Ay Yapım imzalı yaz dizisinin yönetmen koltuğunda ise Özgür Sevimli oturuyor. Ayrıca dizinin senaryosu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu'na ait. Dizinin genel yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. Dizisinde çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran karakterini Ayça Ayşin Turan hayat verirken Poyraz karakteri ile de Alp Navruz ekranlara geliyor.

 Dizinin 7. bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ise ortaya çıktı. Haziran ve Poyraz arasındaki yakınlaşmanın ardından Haziran bunu farklı bir noktaya taşır. Ardından Haziran az konuşan Poyraz'ı görmek için birtakım yollar arar. Otele gelen kadın müşteri Poyraz’a ilgi gösterirken Haziran bu duruma sert tepki verir. Poyraz kıskanırken sırrının yükü altında ezilen Haziran ne yapacağını bilemez.

Bunun ardından Alper Biricik’ten duyduklarını Poyraz’a söylemekte kararlıdır. Biricik ise Alper’e mani olmak için elinden geleni yapsa da karşı koyamaz. Zeynep'in ve Selma’nın küskünlükleri nasıl sebebi ortaya çıkarken Ada çalkalanır. Ada halkını sarsacak tek bomba ise Poyraz’ın arazilerini satın almaya çalışan şirketin ardımdaki kişinin Hakan olduğu anlaşılır. Poyraz’ın yakın dostu zannettiği kişinin ihanetini öğrendiğinde öfkesi herkes şaşkına çevirir. Haziran ise âşık olduğu adama her şeyi itiraf etmeye karar verirken İdil bütün planları altüst eder. Ada Masalı dizisi 3 Ağustos Salı günü yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.