Ada Masalı Dizisinin Yayın Tarihi Günü Ve Saati Değişti! İzleyiciden Star TV'ye Tepki

Ada Masalı Dizisinin Yayın Tarihi Günü Ve Saati Değişti! İzleyiciden Star TV'ye Tepki

Star TV dizisi Ada Masalı, aldığı bir karar ile izleyicileri de şaşırttı. Dizinin yayın günü değişti. Peki Ada Masalı hangi gün yayınlanacak? Üstelik rakip dizilerin reytingleriyle de oynayacağa benziyor. İzleyiciler hangi diziyi izleyeceğini şaşırdı. Bu gelişmeyle beraber Ada Masalı kimlerle rekabet edecek?

Ada Masalı dizisi, Star TV'nin en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Dolayısıyla haftanın en müsait gününde yayınlanması dizi açısından çok daha önemli olacak. Reyting rekabeti bakımından hangi günün seçildiği merak edildi. Ortaya çıkan gelişmeye bakacak olursak Sadakatsiz ve Kanunsuz Topraklar gibi dizilerle mücadele edecek.

Ada Masalı Çarşamba Yayınlanacak

Dizinin yeni bölümü Çarşamba günü ekrana geliyor. Anlaşılan o ki Kanal D ve Fox TV dizilerinin eski reytinglerini alması biraz zorlaşacak. Çünkü izleyici kitlesinin bir kısmı Ada Masalı da izlemekte. Bu zamana kadar farklı günde yayınlandıkları için bu sorun değildi. Ancak şimdi işler tamamen değişti. Ya Ada Masalı izlenecek ya da Sadakatsiz. Ancak Kanunsuz Topraklar'ın da eksik kalan bir yanı yok.

Ada Masalı Günü Neden Değişti?

Dizinin yayın günü neden değişti çok merak ediliyor. Pek çok kişi yapımı takip etse de eski reytinglerin olmadığının da farkında. Sadakatsiz'in daha çok izlendiği biliniyor ve Ada Masalı belki de son denemelerini yapıyor. Eğer ekranlarda tutunamazsa büyük ihtimalle final tarihi açıklanacak. Şimdilik dizi için böyle bir gelişme söz konusu değil. Ancak önümüzdeki günlerde belirli kararlar alınabilir.