Ada Masalı Dizisinin Sonu Geldi! Geri Sayım Başladı Final Yapıyor!

Ada Masalı Dizisinin Sonu Geldi! Geri Sayım Başladı Final Yapıyor!

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisi ekranların tek romantik komedi dizisi oldu. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde dizinin günden güne reyting kaybettiği ortaya çıktı. Dizi severler Ada Masalı dizisinin ne zaman final yapacağını merak ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kitlesine sahip olan Ada Masalı dizisinin akıbeti de merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisinin final yapacağına dair iddialar gündeme geldi. Bu iddiaların ardından İzleyiciler gözlerini yapım ekibi ve kanala çevirdi.

Ada Masalı dizisi reyting kurbanı oldu

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisi yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam etti. Yaz döneminde ekranlara gelen Ada Masalı dizisi rakiplerine karşı gelemedi. Bundan dolayı dizinin reytingleri de günden güne düşüş yaşadı. Star TV bir dönem Menajerimi Ara dizisinin reyting kaybına rağmen diziyi ekranlarda tutmaya karar vermişti. Bunun ardından dizi severler aynı toleransın Ada Masalı dizisi için uygulanıp uygulanmayacağını merak ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Ada Masalı dizisi bir dönem daha ekranlarda olacak. Dizinin reytingleri çok düşük olsa da Ada Masalı dizisi Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Haziran ve Poyraz büyük buhranın eşiğinde

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde Haziran ve Poyraz büyük çıkmaza sürüklenir. Bunun ardından ikili artık birbirinin sevgisinden emin bile olsa Haziran ve Poyraz aşkına aileler hâlâ tepki göstermeye devam eder. Bundan dolayı dizinin yeni bölümünde aşkları için mücadele veren Haziran ve Poyraz, elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır. Ada Masalı dizisi yeni bölümü ile Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.