Ada Masalı Dizisinin Neden Yayınlanmayacağı Ortaya Çıktı! İzleyicilerden Tepki Gecikmedi

Ada Masalı Dizisinin Neden Yayınlanmayacağı Ortaya Çıktı! İzleyicilerden Tepki Gecikmedi

Yaz aylarının ve ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Ada Masalı dizisi, salı akşamları ekranlara geliyor. Ada Masalı dizisinin her bölümünü heyecan ile beklemekte olan izleyici kitlesi ve hayranları da var. İşte haberin detayları...

Kurban Bayramı sebebi ile dizinin yeni yayınlanacak olan bölümünü 20 Temmuz Salı günü ekranda bekleyenlerini çok üzecek. Yeni bölümü yayınlanmayacağı içi bayram haftasında yerine kolaj bölüm ekrana gelecek. Yayınlanacak olan kolaj bölümün dizi hayranlarını pek de memnun etmediği sosyal medyadaki yorumlardan da anlaşıldı.

Daha önce yayınlanan Star’ın sevilen dizisi ‘Ada Masalı’, en özel sahnelerden oluşan özel bölümü ile sevenlerini ekran başına topluyor. Dizinin başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un oyunculuğu üstlendiği ‘Ada Masalı’ dizisinin en beğenilen sahnelerinden oluşacak olan özel bölümü, salı günü saat 20.00’de Star ekranlarında.

Ada Masalı dizisine bayram molası

Ada Masalı dizisine bayram molası. Ay Yapım’ın sevilen yaz dizilerinden birisi olan ‘Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin otururken, senaryosunu da Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. Konu olarak da ‘Ada Masalı’ dizisi, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını anlatıyor.

Konusu biraz daha detaylı anlatılacak olursa, Şehirli ve başarılı iş insanı Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile adanın yakışıklı, yardımsever genci Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alan ‘Ada Masalı’, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirci ile de buluşturuyor.

Dizinin hayranları ara sıra kamera arkası görüntüleri de sosyal platformlarda yayınlanmasının ardından daha fazla heyecanlanıyor ve dizi hayranları bu görüntülerin yayınlanmasını da merak ile bekliyor. Alınan bilgiler neticesinde dizinin bayram haftası izlenmeme düşüncesi ile kanal ve yapım ekibi böyle bir karar aldı. Bu karar karşısında izleyicilerden kanal ve yapım ekibine tepki gecikmedi.