Ada Masalı Dizisinin Fişini Star TV Çekiyor! Ada Masalı Dizisi Erken Final Yapacak..

Ada Masalı Dizisinin Fişini Star TV Çekiyor! Ada Masalı Dizisi Erken Final Yapacak..

Alınan bilgiler neticesinde Star TV, son bir yılda toplamda 10 dizinin birden fişini çekti. Sefirin Kızı ve Menajerimi Ara projeleri final yapan yapımlar arasında yer alıyor. Bunun ardından Star TV, yeni bir karar alarak bir diziye daha elveda dedi. İşte haberin tüm detayları…

Star TV, son 1 yılda 10 dizinin fişini çekerek gündeme geldi. Hatta alınan bilgiler neticesinde 8 dizi erken tarihte ekran macerasını tamamladı. Bunun dışında Sefirin Kızı ve Menajerimi Ara projeleri de uzun bir aranın ardından izleyicisine veda etme kararı aldı. Kanalın üst üste final kararı alması da projelerin istenilen reyting sonucuna ulaşamadığı ortaya çıktı.

Ada Masalı dizisi için geri sayım başladı!

Alınan bilgiler neticesinde Star TV, önceki ay Kazara Aşk isimli dizinin fişini çekti. Bunun ardından da istenilen reyting sonuçlarını elde edemeyen Ada Masalı dizisinin final yapacağı ortaya çıktı. Yapılan açıklamalara göre ekranların romantik komedi dizisi Ada Masalı, 25. bölüm ile birlikte ekran macerasını tamamlayacak. Yayınlandığı günden bu yana istenilen reyting sonuçlarına ulaşamayan Ada Masalı dizisi uzun bir süre reyting mücadelesi veriyor. 24. bölümü 1 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan Ada Masalı dizisi kemik izleyici kadrosunu üzdü. İzleyiciler ise Ada Masalı dizisinin biraz daha sürmesi gerektiğini dile getirdi. Dizi gün değişikliği yaşayarak daha çok izleyici kaybı yaşadı. Bunun ardından da Star TV, Ada Masalı dizisi için final kararı verdi. Ada Masalı dizisinin 25. bölümde ekran macerasını tamamlayıp izleyicisine veda edeceği ortaya çıktı.

Ada Masalı dizisi reyting kurbanı oldu!

24. bölümü 1 Aralık Çarşamba günü ekranlara gelmeye hazırlanan Ada Masalı dizisi gün değişikliğinin ardından izleyici kaybı yaşadı. Alınan bilgiler neticesinde Ada Masalı dizisi Salı gününden çarşamba gününe alındı. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde de neler olacağı şimdiden merak söz konusu oldu. Ayrıca başrol oyuncusu Alp Navruz ve Ayça Ayşin Tıran’ın güçlü uyumu ve yüksek enerjisi sayesinde Ada Masalı dizisi kemik izleyici kitlesine sahip oldu. Final kararının belli olmasının ardından Ada Masalı dizisinin mutlu son ile bitip bitmeyeceği de sorgulanıyor. Ada Masalı dizisinin 24. bölüm fragmanı ise dizinin mutlu son ile biteceğini kanıtlıyor.