Ada Masalı Dizisinden Üzücü Haber Erken Geldi! Beklenmedik Ayrılık Yaşandı!

Ada Masalı Dizisinden Üzücü Haber Erken Geldi! Beklenmedik Ayrılık Yaşandı!

Ada Masalı dizisinden üzücü haber geldi. Beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Ada Masalı dizisinden ayrılan oyuncu kimdir? Yerine kim gelecek? Yoksa Final mi yapacak?

Ay Yapım imzalı Ada Masalı dizisi yaz aylarında ekranlara gelmişti. Haziran’ın (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz (Alp Navruz) uyumu dizi severleri bir hayli memnun etti. Yaz dizisi olan Ada Masalı dizisi birçok yapımın önüne de geçmeyi başardı.

Ada Masalı dizisinin yayınlanan tanıtım filminde yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi. Dizinin yen bölüm fragmanında Poyraz’ın ettiği sözler, bir şeylerin açığa çıkmasına sebebiyet verdi. Arkadaşları ise Poyraz için endişelenmeye devam ederken, Haziran’ın atacağı adım ise şimdiden merak söz konusu oldu. İdil, Batu’nun Poyraz’a kasten çarptığından emin olmak için ip ucu bulmaya çalışır. Bunun dışında Haziran ile Poyraz’ın karşılaştığı anlar dizi severleri de heyecanlandırıyor.

Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini üstlendiği Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde Haziran ve Poyraz aşkı bir sonuç veremeyecek. Bunun dışında Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Erdem Kaynarca, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ’ın başrollerinde yer aldığı Ada Masalı dizisi, salı akşamı saat 20.00’de Star TV izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor.