Ada Masalı Dizisindeki Haziran ve Poyraz'ın Aşk Gerçek Çıktı! Hayranları Şaşkınlıklarını Gizleyemedi!

Ada Masalı Dizisindeki Haziran ve Poyraz'ın Aşk Gerçek Çıktı! Hayranları Şaşkınlıklarını Gizleyemedi!

Ada Masalı dizisinde sevilen iki ünlü oyuncu sevgili oldukları ortaya çıktı. Haziran ve Poyraz'ın dizide sevgili rolü oynadıklarını hepimiz biliyoruz. Fakat aslında normal hayatta da sevgililermiş. Sosyal medyadan hayranlarının ilgisi gecikmedi.

Ada Masalı'nın sevilen oyuncularının sevgili olduğu ortaya çıktı. Haziran ve Poyraz'a hayat veren isimler, yalnızca dizide değil gerçekte de sevgili! Peki Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz arasındaki ilişki nasıl öğrenildi? Milyonların merak ettiği soru ve Star TV'deki Ada Masalı dizisi hakkındaki son gelişmeler haberimizde...

Ada Masalı dizisi, Star TV'nin gözde yapımları arasında gösteriliyor. Dizide başrol oynayan iki isim arasında aşk fırtınası estiğine yönelik iddialar izleyicileri heyecanlandırmıştı. Ortaya çıkan bazı detaylar sosyal medyayı sarstı. Peki Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz arasında neler yaşanıyor? İki oyuncunun arasındaki sevgi seli gözlerden kaçmadı.

Haziran ve Poyraz Aşk Yaşıyor!

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un canlandırdığı karakterler dizide aşk yaşıyorlardı. Ancak oyuncuların gerçek hayatta da sevgili oldukları öğrenildi. Üstelik birlikte görüntülendiler ve aralarındaki bağ belgelendi. Peki bu gelişme Ada Masalı dizisini nasıl etkileyecek? Son haftalarda reytingleri düşen dizinin bu haberle adeta küllerinden doğacağı iddia ediliyor. Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncuları arasındaki aşk gibi dizi bir anda reyting kazanır mı?

Ada Masalı Setinde Tanıştılar

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın arasındaki ilişki ilk olarak Ada Masalı setinde başladı. Bu dizi aracılığıyla tanıştılar ve ikilinin birlikteliğinde etkili oldu. Genel olarak başarılı ve aralarında uyum olan oyuncular ilişki yaşayabilmekte. Bunun bir diğer örneğini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'de görmüştük. Oyuncuların hayranları ise sevgili olmalarını sonuna kadar destekliyor.