Ada Masalı Dizisinde Yaşananlar Sevenlerini Çok Üzdü! Yeni Bölüm Dizinin Sonunu Getirdi!

Ada Masalı Dizisinde Yaşananlar Sevenlerini Çok Üzdü! Yeni Bölüm Dizinin Sonunu Getirdi!

Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde yaşananlar ortalığı karıştırdı. Neler oluyor ve neler olacak sorularını sordurmaya başladı. İddialara göre Ada Masalı sona yaklaştığı yönünde. Ada Masalı final mi yapacak?

Ay yapım imzalı Ada Masalı dizisi Star TV ekranlarında salı günleri izleyiciyle buluşuyor. Başrollerinde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin yer aldığı Ada Masalı dizisinin çekimleri İzmir'de devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde reytinglerin düşük gelmesinin ardından dizinin yayından kalkacağına dair iddialar ortaya atıldı.

Yeni Bölüm Merak Uyandırdı!

Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı dizi severler tarafından merak söz konusu oldu. 17. yeni bölümünde yaşanacak olan detaylar ise ortaya çıktı. Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde Poyraz geçirdiği trafik kazasının ardından ortadan kayboluyor. Poyraz'ın kaybolmasının ardından herkes Kırlangıç Adasında seferber olur. Yaralı halde olan Poyraz’ı bulmak için dağ taş aranır. Haziran ise çok kızsa bile Poyraz'ın bir yerlerde yaralı olma fikrine dayanamaz. Poyraz'ı sağ salim bulmak için elinden gelen her şeyi yapan Haziran umudunu asla kaybetmez.

Ada Masalı dizisinin yeni bölüm detayları…

Poyraz üst üste yaşadıklarından dolayı biraz geri çekilip düşünmek için adaya geri dönmez. Fakat bu kararın ardından hayat Poyraz’ı planladığı gibi bir yere savunmaz. Haziran ise her zamanki gibi Poyraz'ın yaralarını sarmak için elinden gelen her şeyi yapma kararı alır.

Ay yapım imzalı dizi Ada Masalı yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Ada Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda Özgür Sevimli oturuyor. Ayrıca dizinin senaryosu ise Aksel Bonfil’e ait. Ali Bilgin ise Ada Masalı dizisinin genel yönetmenliğini üstleniyor. Çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran ve Poyraz'ın aşkını konu alan Ada Masalı dizisi 12 Ekim Salı günü saat 20.00’de 17. yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.