Ada Masalı Dizisinde Tüm Dengeler Değişiyor! Haziran ve Poyraz Büyük Çıkmaza Girdi

Ada Masalı Dizisinde Tüm Dengeler Değişiyor! Haziran ve Poyraz Büyük Çıkmaza Girdi

Star TV'de ekranlara gelen Ada Masalı dizi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizi yayınlandığı günden bu yana dikkat çekerken Haziran ve Poyraz arasında yaşananlar da herkesi meraka sürükledi. İşte haberin detayları...

Ay yapım imzalı Ada Masalı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin tanıtımında Poyraz’ın babaannesinin gözleri açılıyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Ada Masalı dizisinde Aliye’nin uyanması adadaki dengeleri değiştiriyor.

Romantik hikayesi ile kalplere dokunan Ada Masalı 6 bölümü geride bıraktı. Dizinin yeni bölümünde Aliye aylar sonra gözlerini açıyor. Bunun ardından Poyraz Haziran’ın şans getirdiğine inanarak ona teşekkür ediyor. Ardından Melisa, Biricik ve Alper’in yakınlaşması tanık olurken önümüzdeki günlerde dizide nelerin değişeceği de merak söz konusu oldu.

Dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Dizinin yeni bölümünde neler olacak? Ada Masalı dizisinde Haziran, Poyraz'la farklı bir adım atar. Hatta bunu bir mucize olarak yorumlayan Haziran şimdiye kadar mucizeleri inanmadığını dile getiren Poyraz ile bir yakınlaşma yaşar. Poyraz ve Haziran romantik anlar yaşarken Poyraz’ın Haziran’a hisleri olduğunu Melisa fark eder.

Bunun ardından yakın arkadaşının tekrar mutsuz olmasından endişe denerek gittikleri kampta Hakan'ın sunduğu teklif ise Haziran’ı bir kez daha şaşırtır. Ada Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda Alp Navruz ile Ayça Ayşe Turan bulunuyor. Bunun dışında İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Beril Pozam, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Merve Nur Bengi, Rami Narin, Özge Demirtel, Fatih Yücebağ, Can Kahraman, İlkay Akdağlı, Eylül Ersöz, Mesut Özkeçeci, Bedia Ener ve Bensu Begoviç bulunuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor. Bunun dışında dizinin senaryosu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu’na ait. Ada Masalı dizisi her hafta salı akşamı saat 20.00’de Star TV'de izleyici ile buluşuyor.