Ada Masalı Dizisinde Heyecan Dorukta! Senaristler Senaryo Değişikliğine Yöneldi

Ada Masalı Dizisinde Heyecan Dorukta! Senaristler Senaryo Değişikliğine Yöneldi

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisi yayınlandığı günden bu yana istenilen reytingleri elde edemedi. Alınan bilgiler neticesinde Ada Masalı dizi severler dizinin reyting kurbanı olacağını söylüyor. Son açıklama yapım ekibinden geldi

Star TV’nin Ay Yapım imzalı, salı akşamlarının sevilen yaz dizisi olan ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünde heyecan giderek yükseklere artıyor.  Dizideki tüm sırların açığa çıktığı bölümün yeni fragmanında Haziran ve Poyraz’ın yüzleştiği sahneler dikkatleri çekiyor. Ada Masalı dizisinin yeni bölümü ise izleyiciler tarafından şimdiden merak söz konusu oldu.

Dizinin yeni bölüm fragmanı adeta gündem oldu

Dizinin yeni bölüm fragmanı adeta gündem oldu. İzleyenleri sıcak mı sıcak hikâyesi ile ekran başına kilitleyen, Ay Yapım’ın romantik dizisi olan Ada Masalı dizisinin 7. Bölümünden yeni fragmanı da yayınlandı. Nefeslerin tutulacağı bir bölüm seyirciler ile buluşmayı bekliyor. Dizinin yeni bölümde tüm sırlar ortaya çıkacak.

Haziran ve Poyraz arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Haziran ve Poyraz arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Haziran’ın yani Ayça Ayşin Turan’ın, Poyraz’a yani Alp Navruz’ a her şeyi açıklamaya çalıştığı yeni fragmanda gözyaşları içinde çok pişman olduğunu da dile getiren Haziran’a Poyraz’ın ‘Son pişmanlık hiçbir zaman işe yaramadı’ cümlesi ikili arasındaki ilişkinin seyri açısından merak da uyandırıyor.

Dizinin dikkat çeken oyuncu kadrosu

Dizinin dikkat çeken oyuncu kadrosu. Genel yönetmenliğini, Ali Bilgin’in yaptığı Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği Ada Masalı’nın senaryosu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ile Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz, Cem Anıl Kenar, Rami Narin, Mesut Özkeçeci, Bensu Begoviç ve Bedia Ener adlı kişiler de var.

Ada Masalı dizisinin atmosferi ve romantik hikâyesi ile her salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında.