Ada Masalı Dizisinde Hasret Sona Erdi! Yaşananlar Herkesi Mutlu Etti!

Ada Masalı Dizisinde Hasret Sona Erdi! Yaşananlar Herkesi Mutlu Etti!

Her hafta Salı akşamı ekranlara gelen Ada Masalı dizisi izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Ekranların tek romantik komedi dizisi olan Ada Masalı her şeyi yoluna soktu. Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisinin başrollerinde yer aldığı Ada Masalı dizisi yeni bölümü ile birlikte izleyicileri şaşkına çevirmeye devam ediyor.

Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde Poyraz ile Haziran arasında tekrardan bir aşk doğuyor. İki aşığın birbirine kavuşması dizi severleri bir hayli memnun etti. Alınan bilgiler neticesinde 26 Ekim Salı akşamı ekranlara gelecek olan Ada Masalı dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında iki aşığın tekrardan bir araya gelerek mutlu olmaları izleyicileri heyecanlandırırken aynı zamanda da mutlu etti.

Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Haziran ve Poyraz aynı evde yaşamanın hayalini kurarak yeni kararlar alır. Bunun ardından senaristler olayları tekrardan uygulamaya başlar. Çünkü Haziran’ın telefonla konuştuğu sahne de Poyraz’ın bir şeyleri şahit olması izleyicileri heyecanlandırırken kötü olayların tekrardan baş göstermesi merak uyandırır.

Haziran ve Poyraz aşkı baltalanacak mı?

Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde birbirinin hayatından çıkma kararı aran Haziran ve Poyraz yeni bir başlangıcın eşiğine gelir. Ardından Melisa’nın kız isteme töreninde tekrardan bir araya gelen Haziran ve Poyraz ikilisi konuşacak mı?

Kız isteme töreninde yüzüğü parmağına takan Haziran’ın tekrardan nişan yüzüğünü parmağından çıkaramaması eğlenceli dakikalara sahne olur. İdil (Beril Pozam), Batu’yu (Erdem Kaynarca) kıskandırmanın yollarının işe yarayıp yaramayacağı şimdiden merak ediliyor. Ardından Poyraz ve Haziran’ın otelinde çıkan yangın ise heyecanlı dakikalara neden oldu.