Ada Masalı Dizisi Yayından Kaldırılıyor! Star TV'den Açıklama

Ada Masalı Dizisi Yayından Kaldırılıyor! Star TV'den Açıklama

Ada Masalı dizisinde büyük son yaklaşıyor. Dizinin final yapmasına ramak kaldı. Peki Star TV'de ekrana gelen Ada Masalı ne zaman bitecek? Reytinglerdeki düşüş gözler önüne serildi. Rakiplerinin çok gerisinde kalan dizi, Star TV'de yayınlanmasına rağmen az izleniyor. İşte dizinin final tarihine ilişkin son bilgiler...

Star TV'de ekrana gelen Ada Masalı için büyük bir karar verilecek. Dizinin beklentileri karşılamadığı için sona ereceği öğrenildi. Büyük umutlarla başlayan dizi, her hafta kaybettiği reytingler ile gündeme gelmekteydi. Ancak şu sıralar dizi için oldukça sıkıntılı bir dönem yaşanıyor. Star TV, yeni projeleri için görüşmeleri sürdürürken bir yandan da Ada Masalı'nın sonuçlarıyla ilgileniyor.

Ada Masalı Final Yapacak mı?

Ada Masalı için henüz resmi olarak final kararı verilmiş değil. Ancak sevilen dizinin reyting sonuçlarını görenler az çok final yapacağını tahmin edebiliyor. Total reytinglerde 27 olan dizi, AB'de 32 ve ABC1'de 26. sırada yerini aldı. Dolayısıyla dizinin ekrana geldiği günden bu yana düşüşte olduğunu söyleyebiliriz. Henüz çok bölüm yayınlanmadı ancak dizi bir sezon tamamlamadan ekranlara veda edecek.

İzleyiciler Final İstemiyor

Sosyal medyada birleşen izleyiciler, Ada Masalı dizisinin bitmesini istemiyor. Ancak dizinin gidişatı final için tam olarak uygun. Ekrana gelen yapımların daha fazla reyting elde etmesi Ada Masalı'nın işini zorlaştırıyor. Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın başrolde oynadığı dizi sevilerek takip edilmekteydi.