Ada Masalı Dizisi Sona Yaklaştı! Kanaldan Açıklama Gecikmedi

Ada Masalı Dizisi Sona Yaklaştı! Kanaldan Açıklama Gecikmedi

Star TV, diğer kanallar gibi yazlık dizilerini Kurban Bayramı’nda ekranlara getirmedi. Bunun dışında kanal bayramda reytinglerin düşük çıktığını söyleyerek, Ada Masalı dizisinin bu hafta yeni bölümü ile ekranlarda olacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Star TV, ekranların sevilen yaz dizisi olan Ada Masalı’nın bu hafta ekranlara geleceğini açıkladı. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Ay yapım imzalı dizinin günden güne reytinglerde sıkıntı yaşadığı da ortaya çıktı. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un rol aldığı İzmir'de çekilen dizinin akıbeti izleyici tarafından merak ediliyor.

Ada Masalı dizisi final mi yapacak?

Ada Masalı dizisi final mi yapacak? Salı akşamları ekranlara gelen Ada Masalı dizisi yayınladığı günden bu yana kemik izleyici kadrosu elde etti. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizisinin ilk başlarda daha çok rağbet gördüğü ortaya çıktı. 5 bölümü geride bırakan Ada Masalı dizisinin akıbeti izleyici tarafından merak söz konusu oldu.

Dizinin yeni bölüm reyting sonuçları da merak ediliyor. Hatta dizinin yeterli reyting elde edememesi durumunda final kararı ile karşı karşıya kalacağı biliniyor.

Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde Haziran ve Poyraz’ı neler bekliyor?

Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde Haziran ve Poyraz’ı neler bekliyor? Salı akşamı ekranlara gelecek olan Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde Haziran ve Poyraz yakınlaşması başlar. Bunun dışında Aliye’nin uyanması Poyraz’ı sevindirirken, Haziran yine rehavete kapılır. Gözlerini açan Aliye, Haziran’ın söylediği her şeyi duyduğunu söyledi.

Otele yeni gelen müşteri ile işler sarpa sarsa da Poyraz artık Haziran’a duygularını açmaya karar verir. Fakat bu defa Poyraz ve Haziran arasındaki tek engel çevresindeki insanlar değildir. Aliye, Poyraz ve Haziran arasında bir şey olmasını istemez. Çünkü Poyraz’ın başına gelen her şeyden Haziran’ı sorumlu tutar. Ada Masalı dizisi 27 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de ekranlara gelmeye hazırlanıyor.