Ada Masalı Dizisi Onca Olumsuzluklara Rağmen Devam Ediyor! Yeni Taktikler İşe Yaradı!

Ada Masalı Dizisi Onca Olumsuzluklara Rağmen Devam Ediyor! Yeni Taktikler İşe Yaradı!

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisi stratejisini hala koruyor. Yaz dizisi olarak ekranlara gelen Ada Masalı dizisi rakiplerine karşı hala inatla ekranlara gelmeye devam ediyor. Düşük reytinglere rağmen sosyal medyada da birinciliği elden bırakmayan Ada Masalı dizisi Menajerimi Ara taktiği ile yoluna devam etme kararı aldı.

Başrollerinde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı Ada Masalı dizisi yaz sezonunun başında kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. İlk bölümü yayınlanan Ada Masalı dizisi, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Baht Oyunu isimli yapımı da geride bırakmayı başarmıştı. Fakat Ada Masalı dizisinin bu başarısı daha fazla sürmedi.

Ada Masalı dizisi her şeye rağmen yoluna devam ediyor!

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in başrollerinde yer aldığı Baht Oyunu dizisi kısa sürede büyük bir sıçrama yakalayarak Ada Masalı dizisini geride bıraktı. Yaz dizisi olarak ekranlara gelen Ada Masalı reytingleri fena olmamasına rağmen yoluna devam ediyordu. Rakiplerini azmeden Ada Masalı dizisi kötü reytinglere rağmen şu an ise ekranlara gelmeyi sürdürüyor.

Dizi sosyal medyada zirvede yer alıyor

Dizinin sosyal medya paylaşımları sıralamasında ise birinci olduğu ortaya çıktı. Dizi ekranlara geldiği günden bu yana sosyal medyada birincilik elde etmeyi başardı. Bundan dolayı Star TV'nin Menajerimi Ara dizisindeki gibi bir strateji yürüttüğü de akıllara geliyor.

Kanal, Menajerimi Ara stratejisini uyguluyor!

Deniz Can Aktaş ve Ahsen Eroğlu gibi önemli oyuncuların ön plana çıktığı Menajerimi Ara dizisi reytinglerde istenilen sonucu alamadı. Fakat buna rağmen dizi sosyal medyada rekora imza attı. Bundan dolayı Star TV kötü reytinglere rağmen Menajerimi Ara dizisini uzun süre final yaptırmadı.