Ada Masalı Dizisi Neden Yayınlanmadı? Star TV Dizisi Reytinglere Direnemedi!

Ada Masalı Dizisi Neden Yayınlanmadı? Star TV Dizisi Reytinglere Direnemedi!

Star TV'nin sevilen dizisi eskisi kadar izlenmiyor. Ada Masalı'nın bu hafta ekrana gelmeyeceği öğrenildi. Ada Masalı final yapmadan yayından kaldırıldı mı? Bu kadar hızlı şekilde sona ermesi herkesi üzdü. Ancak Sana Söz dizisinin başarısı Ada Masalı'nı etkilemişe benziyor. Dizi neden yayınlanmadı?

Star TV'de ekrana gelen yaz dizisi Ada Masalı, büyük ilgi görmüştü. Ancak aradan geçen birkaç ay içerisinde reytinglerde düşüş olduğu anlaşıldı. Dizinin bu gidişatı bir türlü düzeltilemedi. Oyuncu kadrosuna çeşitli eklemeler yapılsa da Haziran ve Poyraz aşkının sona ereceği düşünülüyordu. Ortaya çıkan bir gelişme ise Ada Masalı'nın neden bu hafta yayınlanmadığını ortaya koydu. Ada Masalı Salı günü neden ekrana gelmedi?

Ada Masalı Yayın Günü Değişti

Dizinin artık Salı günü yerine Çarşamba günleri yayınlanacağı bilgisi paylaşıldı. Bunun nedeni ise merak ediliyor. Yayın günü tarihi neden değişti? Sana Söz dizisinin başarılı performansından ötürü olduğu düşünülmekte. Çünkü dizi yeni yayın hayatına başladı ve şimdiden sevildi. Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan'ın başrolde oynadığı yapım, Salı günü ekrana geliyor.

Ada Masalı Final Yapacak mı?

Ada Masalı dizisinin final yapacağına dair bir gelişme yaşanmadı. Yine de yapımın sürekliliği ve yayın hayatına devam edebilmesi için hikayede bazı değişikliklere gidiliyor. Haziran ve Poyraz'ın arası bu nedenle düzeltildi. Fakat ani şekilde final kararı da açıklanabilir. Star TV'den önümüzdeki hafta bir açıklama bekliyoruz.