Ada Masalı Dizisi İçin Hazin Son! Yaz Dizisi İçin Kritik Karar Verildi

Ada Masalı Dizisi İçin Hazin Son! Yaz Dizisi İçin Kritik Karar Verildi

Yaz dizileri arasında ön plana çıkan Ada Masalı dizisinin tatil dönemi ile birlikte izlenme oranları da bir hale düştü. Dizi yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Fakat son zamanlarda dizi izleyici kaybı yaşıyor. İşte detaylar..

Ada Masalı dizisi günden güne izleyici kaybediyor. Alınan bilgiler neticesinde Ada Masalı dizisi son haftalarda düşen reytinglerden dolayı sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Şimdiye kadar 5 bölümlük geride bırakan Ada Masalı dizisi geçtiğimiz çarşamba günü Kurban Bayramı'ndan dolayı yeni bölümünü yayınlamadı.

Dizi severler proje için harekete geçti

Dizi severler proje için harekete geçti. Dizinin kemik izleyici kadrosu şimdiden sabırsızlıkla 27 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak olan bölümü bekliyor. Poyraz ve Haziran karakterleri arasında neler olacağı izleyici tarafından merakla beklenirken dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Ada Masalı dizisinin 6. bölümünde projeyi reyting sınavı bekliyor.

Dizinin akıbeti belli oldu mu?

Dizinin akıbeti belli oldu mu? Ada Masalı dizisi yaz enerjisine en güzel yansıtan projelerin başında yer alıyor. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisinin uyumlu ise ekran başındakilere çok iyi yansıdı. Dizi hayranları hikâyeyi başarılı bulurken reytingleri düşmesine anlam veremiyor.

Ada Masalı dizisinin hayranları dizinin yeni bölümünde de ekranlara kilitlenecek reytinglerin geri yükselmesi için harekete geçti. Dizi severler sosyal medyadan da birtakım paylaşımlar yapıyor.

Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Dizinin fragmanında Poyraz romantik sahneler ile dikkat çekerken Haziran’ı öpmesi de hikâyede önemli gelişmelerin yaşanacağına ortaya koydu. Dizinin senaristleri reytingleri arttırmak için Haziran ve Poyraz karakterinin yakınlaşmasını bir nebze erken aldı. Senaristlerin bu kararı izleyicilerin ilgisini arttırmak dışında diziyi kurtarmak için önemli bir adım olarak görüldü. Ada Masalı dizisi 6. yeni bölümünün 2. fragmanı izleyiciyle buluşturdu.