Ada Masalı Dizisi Hakkında Şok Karar! Dizi Final mi Yapacak?

Ada Masalı Dizisi Hakkında Şok Karar! Dizi Final mi Yapacak?

Star TV’de ekranlara gelen Ada Masalı dizisinin başrol oyuncuları seyircileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte birçok kanal yaz dizilerine yöneldi. Star TV ise Ada Masalı dizisi ile gündeme damga vurdu. İşte detaylar...

Star TV’de ekranlara gelen Ada Masalı hakkında şoke eden detaylar gündeme bomba gibi düştü. İzmir’in Sığacık ilçesinde çekilen Ada Masalı dizisi Haziran ve Poyraz’ın büyülü aşkını konu alıyor.

Ada Masalı dizisinde Haziran’ı canlandıran Ayça Ayşin Turan bu proje ile yeteneğini bir defa daha gözler önüne serdi. Ayrıca dizinin diğer başrol oyuncusu ise oyraz’a hayat veren Alp Navruz oldu.

Ada Masalı dizisi yoğun ilgi odağı oldu

Ada Masalı dizisi yoğun ilgi odağı oldu. #PoyHaz etiketiyle sosyal medyada Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz gündem oldu. Ayrıca Ayça Ayşin Turan hem de Alp Navruz bu dizi ile birçok kişinin gönlünü kazandı.

İkilinin dizide gösterdiği uyum sosyal medyayı sallamaya devam ederken, dizinin reytinglerinin de iyi oranda ilerlediği ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde izleyici ikiliyi bir araya getirenleri tebrik etmeyi ihmal etmedi. Bir başka izleyici de Haziran ve Poyraz’ın hayata bakış açısının çok güzel olduğunu aktardı.

Dizinin başrol oyuncuları gündem oldu

Dizinin başrol oyuncuları gündem oldu. Ada Masalı dizinin başrol oyuncusu olan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan sosyal medyada gündem oldu. Yayınlandığı ilk bölümden beri sosyal medyada yoğun ilgi odağı olan Ada Masalı iyi bir reyting sıralamasında yer alıyor.

Bunun dışında reytinglerden de çok iyi sonuç alan Ada Masalı, sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Dizi oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başardı.

Dizi birçok projeyi geride bıraktı

Dizi birçok projeyi geride bıraktı. Ada Masalı adlı dizi yayınlandığı günden bu yana yoğun reyting oranına sahip oldu. Bunun dışında Ada Masalı’yla ilgili izleyici yorumlarından bazıları sosyal medyada gündem oldu. Çünkü dizinin bu yorumlar ile çok sevildiği ortaya çıktı.

Dizinin yeni bölümleri merakla beklenirken, dizi severler başrol oyuncularını da tebrik etmeyi ihmal etmedi. Ayça Ayşin Turan’ın hayat verdiği Haziran karakteri birçok izleyici tarafından çok seviliyor. Bunun dışında Poyraz karakterinin yansıması da izleyiciyi heyecanlandırıyor.

Ayrıca Ada Masalı dizisinin yaz dizisi dışında devam edeceği söyleniyor. Dizinin şimdiden birçok izleyiciye hitap ettiği biliniyor.