Ada Masalı Dizisi Final Yapıyor! Ada Masalı dizisi izleyiciyi Üzdü

Ada Masalı Dizisi Final Yapıyor! Ada Masalı dizisi izleyiciyi Üzdü

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisi salı günleri ekranlara geliyor. Düşük reytingler alan Ada Masalı dizisi buna rağmen yoluna devam etme kararı aldı. Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekibinden ayrılan oyuncu ise herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin devamı...

2016 yılından bu yana setlerde bulunan Erdem Kaynarca, Ada Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Yetenekli oyuncu Erdem Kaynarca, Ada Masalı dizisinde Batu karakteri ile kısa sürede ön plana çıkmayı başardı. Alınan bilgiler neticesinde Erdem Kaynarca 20. bölümde sevenlerine veda ederek Ada Masalı dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılma kararı aldı. Instagram hesabından açıklama yapan yetenekli oyuncu Erdem Kaynarca bu açıklamanın ardından sevenlerini de bir haydi üzdü.

Ada Masalı dizisi bir oyuncusuna daha veda etti

Ada Masalı dizisinde Batu karakterine hayat veren Erdem Kaynarca diziye ve oyuncu arkadaşlarına veda etti. Çok güzel ve eğlenceli zamanlar geçirdiğini söyleyen Erdem Kaynarca, "Hoşçakal Ada Masalı ve Batu.. hiç unutmayacağım ve çok güzel anacağım bir serüven oldu. Öncelikle bütün rol arkadaşlarıma, bütün Ada Masalı dizi ailesine, Star TV ve Ay Yapım ailesine çok teşekkür ederim her şey için." diyerek vedasını bu sözlerle duyurdu. Erdem Kaynarca'nın hayranları ise yetenekli oyuncunun diziye çok şey kattığını söyleyerek vedasına üzüldüklerini dile getirdi.

Erdem Kaynarca'ya hayranlarından mesaj yağmuru

Ada Masalı dizisinde Batu karakterini sevdiklerini söyleyen yetenekli oyuncunun hayranları bu vedaya üzüldü. Ayrıca yetenekli oyuncunun çok iyi performans sergilediğini de dile getirdi.5 yıldır hem dizi hem sinema sektöründe yer alan yetenekli oyuncu Erdem Kaynarca, Kalp Atışı dizisinde sergilediği performansı ile ön plana çıkmayı başarmıştı. Yetenekli oyuncu, Kalp Atışı dizisinde Mehmet karakterine hayat verdi. Oyuncu, Bir Deli Rüzgar dizisinin yanı sıra Yasak Elma, Gençliğim Eyvah ve Şeref Bey gibi yapımlarda da rol aldı.