Ada Masalı Dizisi Bomba Gibi Bir Bölümle Geliyor! Poyraz, Haziran’ı Affedecek mi?

Ada Masalı Dizisi Bomba Gibi Bir Bölümle Geliyor! Poyraz, Haziran’ı Affedecek mi?

Ay Yapım imzalı başaralı dizi Ada Masalı, yaz dizileri arasında yer alıyor. Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisi, yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici ile ayakta kalmayı başardı. Dizinin yeni bölümü merak söz konusu oldu.

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile ön plana çıkmayı başardı. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde 8 bölümü geride bırakan Ada Masalı dizisinin akıbeti herkes tarafından merak söz konusu oldu. Haziran (Ayça Ayşin Turan), Poyraz’ın (Alp Navruz) dizinin yeni bölümünde tekrar yakınlaşma yaşayacak.

Ada Masalı dizinin yeni bölüm detayları!

Ada Masalı dizinin yeni bölüm detayları! 8 bölümü geride bırakan Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde Haziran, öfkesine ve adalıların ona sırtını dönmesine rağmen mücadele vermeye devam ediyor. Bunun dışında Poyraz’ın ise ne Haziran’a karşı olan öfkesini bir türlü gizleyemiyor.

Romantik hikayesiyle başlayan Ada Masalı dizisi, bölüm ilerledikçe heyecanlı sahneleri izleyiciler ile buluşturuyor. Ayrıca Ada Masalı’nın merakla beklenen 8. Bölümünde Haziran ve Poyraz yine büyük bir sınavdan geçecek. Bunun dışında Haziran, bütün bu olanların ardından oteli ayakta tutmak için elinden gelen her şeyi yapacak. Deliler gibi âşık olan Poyraz ise Haziran tarafından büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak.

Haziran ve Poyraz aşkı büyük bir sınavın eşiğinde!

Haziran ve Poyraz aşkı büyük bir sınavın eşiğinde! Ekranların yaz dizi arasında bulunan Ada Masalı, oyuncu kadrosu ile rakiplerini solladı. Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini üstlendiği Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde hayal kırıklığı yaşayan Poyraz, Haziran’a bir daha nasıl güveneceğini sorguluyor. Bunun dışında Poyraz Hakan’ın adadan gitmediğini öğrenince ne yapacağını bilemeyecek. Melisa’nın (Merve Nur Bengi) Alper’e (Rami Narin) karşı olan hisleri adada iyi karşılanmayacak. Melisa’ya verilen taktikler ise farklı konulara sebebiyet verecek. Ada Masalı dizisi Star TV’de ekranlara gelmeye devam ediyor.