Ada Masalı Dizisi Beklenenin Üstüne Çıktı! Ada Masalı Hayranlarından Tepkiler Geldi!

Ada Masalı Dizisi Beklenenin Üstüne Çıktı! Ada Masalı Hayranlarından Tepkiler Geldi!

Star TV ekranlarında dün akşam izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisi kemik izleyici kadro ile yoluna devam ediyor. Aynı gün Kanal D'de Sadakatsiz, FOX TV'de Kanunsuz Topraklar ve ATV’de Kuruluş Osman dizileri ile rekabet eden Ada Masalı dizisi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadı. İşte haberin tüm detayları...

Dizilerin ekran macerasını belirleyen reyting oranları açıklandı. Alınan bilgiler neticesinde Ada Masalı dizisi sosyal medyada gücünü bir kere daha gösterdi. Sosyal medyada yapılan etkileşim dalgası dizinin akıbetinde de büyük önem taşımaya devam ediyor.

Sosyal medya etkileşimi belli oldu

Dizilere dair sosyal medyadaki paylaşımlarda ölçülüyor. Yapılan açıklamalara göre 3 Kasım Çarşamba günü diziler arasında ki paylaşım sonucu da belli oldu. Hazırlanan raporda sosyal medyada Ada Masalı dizisi büyük bir farkla ön plana geçti. Ada Masalı dizisi sosyal medyadaki etkileşimi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ada Masalı dizisinin ardından Kanunsuz Topraklar, Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizisi sosyal medyada etkileşim alan diğer yapımları oldu.

Ada Masalı dizisi açık ara farkla öne çıktı

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrollerinde yer aldığı Ada Masalı dizisi Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde rakiplerine karşı reytinglerde iyi bir başarı yakalayamayan Ada Masalı dizisi birincilik konusunu Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizisine kaptırdı. Fakat yapılan araştırmalara göre Ada Masalı dizisi Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizilerini sosyal medyada geride bırakmayı başardı.

Sosyal medya etkileşiminde ilk dört dizi

Ada Masalı dizisi 765 bin 256 etkileşim alarak sosyal medyada ilk sıraya yerleşerek en fazla konuşulan çarşamba dizisi olmaya hak kazandı. Bunun ardından 11. 665 paylaşım ile Kanunsuz Topraklarda dizisi Ada Masalı dizisinin ardından ikinci sıraya yerleşti. Kanunsuz Topraklar dizisini, Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileri takip etti. Ada Masalı dizisi sosyal medyadaki başarısından dolayı çok takdir edildi. Kimi izleyici ise Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisinin yakaladığı uyumdan dolayı böyle bir başarıyı yakalandığını iddia ediyor.