Ada Masalı Dizisi Başlama Tarihini ve Yeni Oyuncu Kadrosunu Açıkladı! Yeni Bir Aşk Hikayesi Geliyor!

Ada Masalı Dizisi Başlama Tarihini ve Yeni Oyuncu Kadrosunu Açıkladı! Yeni Bir Aşk Hikayesi Geliyor!

Star TV ekranlarında yayınlanması beklenen yeni bir aşk hikayesi geliyor. Ada Masalı dizisi merak uyandırdı. Ada Masalı dizisi beklenen haberi verdi. Yayınlanma tarihi ve yeni oyuncu kadrosunu açıkladı. Ada Masalı ne zaman başlıyor?

Star TV ekranlarında yeni bir dizi olan ay yapım imzası ile hazırlanmakta olan Ada Masalı, seyircilerinin Star Tv de karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ada Masalı dizisinde dram ve aşkı ekranlar karşısına getirecek olmasıyla, Yönetmen masasında Ali Bilgin otururken, Sema Ergenekon ve Yelda Eroğlu senaryosunda birlikte çalıştılar. Başrollerde ise ; Alp Navruz ve Ayça Ayşin`in yer almış olduğu Ada Masalı dizisi ilk fragmanı ile seyircilerini bir hayli meraklandırdı.

Ada Masalı Dizisi Ne Zaman Başlaması Düşünülüyor?

Ada Masalı dizisinin  tanıtım fragmanı izleyicilerini bir hayli meraklandırırken, aşk ve romantik olan Ada Masalı dizisinin  hikayesi seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Ada Masalı dizisi bir adada çekilirken, İki karakteri oynayan Poyraz ve Haziran yollarının bir araya gelmesiyle doğacak aşklarını konu aldı.

Aşk Hikayesi!

Nefesler`in tutulacağı bir aşk hikayesi ile seyircilerin karşısına çıkacak ola Ada Masalı dizisi, bu ikilinin zıtlaşması sonucu başlıyor. Başrollerde olan ünlü isimler ise; Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan`ın yer almış olduğu Ada masalı, 15 Haziran 20.00 Cuma akşamın da ilk bölümü ile Star Tv ekranlarında seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ada Masalı Oyuncu Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

Ada Masalı dizisi Star Tv aracılığı ile ekranlara ve seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanırken, oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı çok konuşulmaya başlıyor. Ada Masalı yeni dizisin de olan başrollerini şık oyuncu olan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz yer almakta. Gençlerin hayralıkla izleyip sevmiş olduğu ikiliye Ada Masalı dizisinde, Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Cem Anıl Kenar,Bülent Çolak, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersiz ve Bedia Ener gibi deneyimli ve usta olan genç isimler eşlik ediyor.