Ada Masalı Apar Topar Yayından Neden Kaldırıldı? Ada Masalı Yayın Devam Edecek mi?

Ada Masalı Apar Topar Yayından Neden Kaldırıldı? Ada Masalı Yayın Devam Edecek mi?

Star TV ekranlarının romantik komedi dizisi olan Ada Masalı gün değiştirerek yoluna devam ediyor. Ada Masalı dizisinin izleyicisi gün değişikliğine tepki gösterse de diziyi severek izlediklerini belirtti. Ada Masalı dizisi artık çarşamba günleri ekranlara gelecek. İşte haberin tüm detayları...

Salı günü izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisi çarşamba gününe çekildi. Alınan bilgiler neticesinde Ada Masalı yerine salı akşamları Sana Söz isimli dizi izleyici ile buluşacak. Sana söz dizisi iyi reytingler almayı beklerken istenilen reyting başarısının altında kaldı. Bunun ardından Ada Masalı izleyicileri dizinin gün değiştirmesinden dolayı düşük reytingler alacağını savunarak bu durumdan memnun kalmadıklarını dile getirdi. Bundan dolayı dizinin fanları Star TV yönetimine tepki göstermeyi ihmal etmedi.

Ada Masalı dizisinden büyük sürpriz

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisi çarşamba günleri ekranlara geliyordu. Başrollerinde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı Ada Masalı dizisinin yeni bölümü 17 Kasım Çarşamba günü Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Ada Masalı dizisinde farklı iki karaktere sahip olan Haziran ve Poyraz'ın yolları kesişme ye devam edecek. 22. yeni bölümünde dizide neler yaşanacağı ise belli oldu. Yapılan açıklamaya göre dizide izleyiciyi bekleyen büyük sürprizler gündeme geldi.

Ada Masalı dizisinin yeni bölüm fragmanı!

22 bölümü ile ekranlara gelecek olan Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde Haziran ve Poyraz beklenmedik bir şekilde otelde bebek bulurlar. Kırlangıç Adasının yeni gündemi olan bu bebek için Haziran ve Poyraz elinden gelen her şeyi yapar. Kırlangıç Adası bebeğin annesi bulmak için çalışmalar başlatır. Fatih ve Selma, Nehir'in İngiltere'deki okulunun masraflarını karşılamanın yollarını aramaya koyulur. Latif, İdil'in gidişi ile birlikte Zeynep'e ve onun hastalığına kendini adar. Melisa ve Alper evliliklerinin ilk gününden sorunlar yaşamaya başlar. Biricik ise Beyazıt'ın daha önceden hiç görmediği yüzü ile karşılaşır. Sadık’ın ablası Suzan ve oğlu Okan adaya gelir. Bunun ardından Sadık için zorlu günler başlar. 17 Kasım Çarşamba günü ekranlara gelmeye hazırlanan Ada Masalı dizisi Star TV ekranlarında saat 20.00 de yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.