Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Acun Ilıcalı'dan Flaş EDHO Açıklaması Geldi! EDHO Hangi Kanalda Oynayacak?

EDHO dizisinin final yaptığına yönelik açıklamalar dikkat çekmişti. Acun Ilıcalı ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini EXXEN'de yayınlamak istiyor. ATV'den ayrılan dizi hangi kanalda ekrana gelecek? Peki Acun Ilıcalı ile EDHO iddiaları doğru mu? Ortaya çıkan gelişmeler izleyicileri şok etti.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Google News

EDHO dizisi, talihsiz şekilde yayın hayatına son vermişti. ATV ile ilgili yaşanan sorunlar gündeme geldi. ATV ve yapımcı şirket arasındaki problemin çözülememesi geniş yankı uyandırdı. Dizinin artık yayınlanmayacağı belirtiliyor. Ancak Acun Ilıcalı ile ilgili bazı iddialar ortaya atıldı. Dizi artık EXXEN platformunda yayınlanabilir. Peki Acun konuyla ilgili nasıl bir açıklamada bulundu? EDHO'nun geleceğiyle ilgili ortaya atılan iddialar seyircileri de harekete geçirdi.

EDHO Devam Edecek mi?

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için yayın hayatına devam etmeyeceğini söylemişti. Dizinin artık bittiğini vurguladı. Ancak gelinen noktada dizi için henüz tam anlamıyla karar verildi mi doğrusu seyirciler emin değil. Acun faktörü de devreye girince TV8 veya EXXEN'de çok sevilen diziyi izleyebiliriz.

Acun Ilıcalı EDHO'yu İstiyor

Çeşitli iddialara göre Acun Ilıcalı EDHO dizisinin kendi kanalında yayınlanmasını istiyor. Eğer TV8'de olmaz ise EXXEN platformunda yayın hayatına kaldığı yerden devam edebilir. 200. bölümü yayınlanmayan dizinin 7 .sezonu henüz başlamamıştı. Yalnızca fragman yayınlandı ve bu nedenle çok sevilen dizi yarım bırakıldı.

<