Acun Ilıcalı: Kırmızı Oda Dizisinin Fişini Çekti! Yerine Başlayacak Diziyi Açıkladı

Acun Ilıcalı: Kırmızı Oda Dizisinin Fişini Çekti! Yerine Başlayacak Diziyi Açıkladı

Kırmızı Oda dizisi için yakın zamanda final kararı verilecek. Dolayısıyla Acun Ilıcalı TV8'de hangi dizinin yayınlanabileceğini araştırıyor. Ancak ortaya atılan iddiaya göre bir dizi ismi paylaşıldı. Dizinin oyuncuları dahi belli oldu. Kırmızı Oda finalinden sonra TV8'de hangi dizi yayınlanacak?

TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda dizisi, yayın hayatına hızlı bir giriş yapmıştı. Bir anda reytinglerde zirveyi gören yapım, Arka Sokaklar başta olmak üzere pek çok yapıma rakip olmayı başardı. Ancak bu durum çok uzun sürmüşe benzemiyor. Şu sıralar reyting kaybı sıkıntısı yaşayan dizi için final kararı verilebilir. TV8'deki Kırmızı Oda dizisi final yapar ise yerine hangi yapım gelecek belli oldu. Dizinin final tarihi ve yerine geçecek dizinin ismi paylaşıldı. Acun Ilıcalı, hangi projeyi yeni dizi olarak açıklayacak?

Canım Annem Dizisi Geliyor

Canım Annem dizisi, günlük olarak yayınlanacak. Formatı Kırmızı Oda'dan daha farklı olsa da hitap edeceği kitlenin yine benzer olacağı düşünülüyor. Ayrıca yayın saatleri de değişiklik gösterecek. Bu nedenle dizinin ekrana geleceği günler sabah kuşağı olarak geçebilir. Hiç değilse bile ana haber saatinden önce yayınlanması planlanıyor. Akşam saatlerindeki dizilerin haftalık olarak yayınlandığı düşünülür ise şimdiki durum bu şekilde olacak.

Dizide Kimler Oynayacak?

Dizinin konusu ikiz kardeşlerle ilgili olacak. Oyuncu kadrosunda ise zlem Savaş, Serdar Yıldırım, Jülide Güven, Nihan Tükefçioğlu, Metin Yıldırım, Erol Gedik, Emin Önal, Selin Sezgin'in yer alması bekleniyor.

Kırmızı Oda Final Tarihi

Kırmızı Oda dizisi bir aksilik yaşanmaz ise sezon sonu final yapabilir. Tahmini olarak Mayıs 2022'de ekrana veda etmesi bekleniyor.