Açıklama Geldi! Oktay Kaynarca O Dizisiye Transfer Oldu! EDHO Resmen Bitti..

Açıklama Geldi! Oktay Kaynarca O Dizisiye Transfer Oldu! EDHO Resmen Bitti..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bitince birileri Oktay Kaynarca'nın Kurtlar Vadisi dizisine katılmasını önerdi. Başrollerini Merve Dizdal ve Ezgi Mora'nın paylaştığı Masum Apartman dizisine transfer oldu.

Oktay Kaynarca'nın hayranları, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bitmesinin ardından çok üzgün.

Hayranları Oktay Kaynarca'nın yeni projesini yakından takip ediyor. İddiaya göre Kurtlar Vadisi dizisi olduğu iddia edilen Oktay Kaynarca, TRT1 dizisine transfer oldu.

Diziye hangi karakterin hayat vereceği henüz belli olmayan Oktay Kaynarca, Ezgi Mola ve Merve Dizdar ikilisinin yer aldığı Masum Apartmanlar dizisine taşındı.

Ancak iddialara göre Seylan karakterinin babasına hayat vermesi bekleniyor.

Superhaber adlı sitenin paylaştığı iddialar bununla da sınırlı değil. Oktay Kaynarca dizide yer alsa da Birkan Sokullu'nun ayrılabileceği öne sürüldü.

Ancak Han Han'ın oyundaki rolü oyunda önemli bir rol oynamaktadır. Yani masum apartmanlar dizisinden ayrılmak mümkün değil.

EDHO FİNALİ FİNALDİR

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncularından biri olan Oktay Kaynarca, aslında 7. sezonda ekrana gelmesi bekleniyordu ancak son kararı ATV krizinin ardından verdiği sosyal medyadan bir veda açıklamasıyla sonunu doğruladı. Medya hesabı.

Bu gelişim sürecinde Oktay Kaynarca'nın hangi projede yer alacağı merak ediliyor.

OKTAY KAYNARCA AÇIKLAMA YOK

Usta oyuncu, Oktay Kaynarca'nın "Masum Daire" dizisine katılacağı iddialarıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.